Hedmark

Sorgsamling 6.-8. oktobertil toppen

INVITASJON TIL OPPLÆRINGSKURS LIKEPERSONER 25. til 27.august til toppen

Likeperson er den benevnelsen som brukes på det som vi i Barnekreftforeningen tidligere har omtalt som «foreldrekontakter / mistetkontakter». 

Denne definisjonen brukes nå i de fleste organisasjoner og i det offentlige, og er bl.a. definert som «et vanlig medlem i pasientforeningen, som har vært igjennom de samme vanskelige situasjonene som du selv er oppe i og som er villig til å dele sin erfaring med likesinnede.»

Samlingen blir en blanding av foredrag og rikelig tid til erfaringsutveksling.

Denne samlingen er også tilrettelagt for «gamle» likepersoner og / eller styremedlemmer som ikke har vært på kurs tidligere.

Påmelding INNEN 1.august og bestilling av reise gjør du her ved å åpne linken; http://www.reiseogkonferanseservice.com/Barnekreftforeningen/Likepersonssamling

Evt spørsmål kan rettes til Britt Ingunn på mobil 992 48 615 eller på mail bis@barnekreftforeningen.no   (OBS; Ferie fra 28. juni til 28.juli.)

Det er ingen begrensninger for hvor mange som kan være med på likepersonssamlingene, men det bør være minst 10 påmeldte på hver for at de skal kunne gjennomføres.

Betaling av egenandel på kr 1500,- pr person på likepersonssamlingen vil bli etter fakturert til hver enkelt fylkesforening etter at samlingen er gjennomført.

Samlingen starter fredag klokken 1800, lørdag klokken 0900 og avsluttes senest klokken 1130 på søndag. 

Detaljert program og praktiske opplysninger blir sendt til de påmeldte i løpet av uke 32.

VELKOMMEN på SAMLING

Britt Ingunn

KKMILABKF17 til toppen

Vil du være med på årets løpefest?

 Vi trenger fortsatt flere med på laget på laget til årets løpefest på KK-mila 2017.

Flott om dere kan dele denne https://www.facebook.com/teambarnekreft/ med alle deres medlemmer og oppfordre dem til å melde seg på arrangementet 2.september.

 Ved å bruke rabattkoden  KKMILABKF17  får man 100 kr avslag ved påmelding .

T-skjorter til TEAM Barnekreftforeningen kan man bestille her innen 30. juni.  https://goo.gl/forms/cAfzENPbBcnHBeSt1. I tillegg kan man vinne gratis overnatting på Choice Hotell! J

 Lik, del og se den flotte filmen til Anita her for inspirasjon

 

Invitasjon til parkurs (kjærestekurs) For foreldre som har mistet sitt barn i krefttil toppen