Oslo og Akershus

Hva skjer i Oslo

Oversikt over aktiviteter i fylkesforeningen Oslo og Akershus 2017

Her finner du en foreløpig oversikt over hvilke aktiviteter Barnekreftforeningen Oslo og Akershus skal gjennomføre i 2017 og hvilke aktiviteter som har blitt gjennomført de siste årene. Det tas forbehold om endringer av fremtidige aktiviteter.

Fullstendig informasjon om de forskjellige aktiviteter og påmelding, finner du ved og klikke på hvert enkelt arrangement under Hva skjer i Oslo og Akershus.

Oversikt over aktiviteter i fylkesforeningen Oslo og Akershus 2017 - les hele saken

Årsmøte

Barnekreftforeningen Oslo og Akershus inviterer foreldre (uten barn) til mini-weekend og årsmøte

lørdag 10/2 - søndag11/2 2018 på Holmen fjordhotell

Årsmøte - les hele saken

Mistetsamling - Invitasjon til Grease

Mandag 22. januar kl.19.30 på Chateau Neuf.

Bli med å se og hør prøveforestilling på musikal- og filmhistoriens mest ikoniske par, Sandy og Danny! Mange kjente hits og skuespillere.

Mistetsamling - Invitasjon til Grease - les hele saken

SEMINAR OM SENEFFEKTER HOS BARN OG UNGDOM ETTER KREFTBEHANDLING

Hva er seneffekter og hvordan kan seneffekter påvirke barn etter kreftbehandling?

Foredragsholdere er Anne Høydal og Jon-Halvdan Lenning. Anne har jobbet i lang tid med seneffekter i Barnekreftforeningen. Jon-Halvdan har lang erfaring fra samarbeid med skole og andre hjelpeinstanser både som pappa og som tidligere rektor og nå som mobbeombud i Tromsø fylke.

SEMINAR OM SENEFFEKTER HOS BARN OG UNGDOM ETTER KREFTBEHANDLING - les hele saken

Julekonsert i Nordstrand kirke, 22. desember

Velkommen til pizza på Egon Nordstrand og julekonsert i Nordstrand kirke den 22. desember.

Julekonsert i Nordstrand kirke, 22. desember - les hele saken

Kransebindingskurs for mammaer i mistetgruppen

Vi inviterer til kransebindingskurs for mammaer i mistetgruppen tirsdag 12. desember kl. 18.00.

Kransebindingskurs for mammaer i mistetgruppen - les hele saken

JULEBAD på Bislet Bad

Lørdag 2. desember inviterer vi til Julebad på Bislet Bad kl. 17:30-19:30.

JULEBAD på Bislet Bad - les hele saken

Uformell mistetsamling for pappaer

Vi inviterer til uformell mistetsamling for pappaer, onsdag 29.november
kl.18.00. Bowling og pizza på Solli bowling i Oslo.

Uformell mistetsamling for pappaer - les hele saken

(919) 02099

Gavekonto 7058 09 33333