Oslo og Akershus

Hva skjer i Oslo

Oversikt over aktiviteter i fylkesforeningen Oslo og Akershus 2017

Her finner du en foreløpig oversikt over hvilke aktiviteter vi skal gjennomføre i 2017 og hvilke aktiviteter som har blitt gjennomført de siste årene. Det tas forbehold om endringer av fremtidige aktiviteter.

Fullstendig informasjon om de forskjellige aktiviteter og påmelding, finner du ved og klikke på hvert enkelt arrangement under Hva skjer i Oslo og Akershus.

Oversikt over aktiviteter i fylkesforeningen Oslo og Akershus 2017 - les hele saken

Kurset fokuserer på parforholdet og ikke barna vi har mistet.

Det kan bidra til at dere ser viktige sider av samlivet som dere kan prioritere sterkere, slik som kommunikasjon, konflikthåndtering, dele emosjonelle reaksjoner og ikke minst å dele gode fellesopplevelser som par og kjærester.

Kurset holdes fredag til søndag 15.- 17. september på Holmen Fjordhotell i Asker

Invitasjon til parkurs (kjærestekurs). For foreldre som har mistet sitt barn i kreft - les hele saken

SOMMERFEST

Lyn & torden event og Barnekreftforeningen Oslo og Akershus inviterer alle våre medlemmer til SOMMERFEST på gressplenen ved helikopterlandingen på Rikshospitalet søndag 14. mai kl. 13 – 16.

SOMMERFEST - les hele saken

Mammatreff/kransebindingskurs for mistetgruppen

Denne samlingen kan være ekstra fin å bli med på hvis du ikke har vært med på våre samlinger tidligere.
Du er velkommen enten du har mistet nylig eller om det er mange år siden du mistet.

Samlingen finner sted mandag 15. mai kl. 18.00.

Mammatreff/kransebindingskurs for mistetgruppen - les hele saken

Bowling og pizzakveld for ungdom (15 – 25 år)

Ung Kreft Oslo og Akershus og Barnekreftforeningen Oslo og Akershus inviterer til Bowling og pizzakveld for ungdom (15 – 25 år) torsdag 27. april kl. 17.00.

Bowling og pizzakveld for ungdom (15 – 25 år) - les hele saken

Invitasjon til åpent treff

Forfatter og foredragsholder Gunnhild Corwin mistet sin 19 år gamle datter i kreft. Hør henne fortelle.

Treffet finner sted tirsdag 25. april 2017,  kl. 1800—2030.

Invitasjon til åpent treff - les hele saken

Fotballkamp: LSK - Haugesund

Strømmen Storsenter i samarbeid med LSK har den glede av å invitere Barnekreftforeningen Oslo og Akershus til fotballkamp mellom LSK – Haugesund den 9. april, kampstart kl. 18:00.

Fotballkamp: LSK - Haugesund - les hele saken

Fotballbilletter til Stabekks hjemmekamper

Vi har i år igjen vært så heldige å ha noen fått billetter til Stabæks hjemmekamper på Nadderud Stadion. Det er en del av Del Drømme prosjektet som er et inkluderingsprosjekt. Det er viktig at vi sitter på de plassene vi får tildelt.

Ta kontakt med Gry Ellingsgard, gry@ellingsgard.com el mobil 98406453 om du vil være med og heie frem Stabæk i årets sesong! Ved stor etterspørsel må vi foreta prioriteringer.

02099