Oslo og Akershus

Hva skjer i Oslo

Oversikt over aktiviteter i fylkesforeningen Oslo og Akershus 2017

Her finner du en foreløpig oversikt over hvilke aktiviteter Barnekreftforeningen Oslo og Akershus skal gjennomføre i 2017 og hvilke aktiviteter som har blitt gjennomført de siste årene. Det tas forbehold om endringer av fremtidige aktiviteter.

Fullstendig informasjon om de forskjellige aktiviteter og påmelding, finner du ved og klikke på hvert enkelt arrangement under Hva skjer i Oslo og Akershus.

Oversikt over aktiviteter i fylkesforeningen Oslo og Akershus 2017 - les hele saken

Invitasjon til sorgsamling

Barnekreftforeningen inviterer til sorgsamling helgen 6. – 8. oktober på Hurdalssjøen hotell og konferansesenter.

Samlingen er både for foreldre og søsken som har mistet et barn/ungdom, og for foreldre som har mistet sitt eneste barn.

Invitasjon til sorgsamling - les hele saken

Barnekreftforeningen inviterer til opplæringskurs for likepersoner

Kunne du tenke deg å bli "likeperson" for andre familier som har mistet et barn i kreft?

Barnekreftforeningen har et stort behov for likepersoner som har mistet sitt barn i kreft - både mammaer og pappaer.

Likeperson er en betegnelse på "en som har vært igjennom visse vanskelige situasjoner og som er villig til å dele sin erfaring med likesinnede."

25. - 27. august inviterer Barnekreftforeningen til opplæringskurs for likepersoner på Gardermoen.

Barnekreftforeningen inviterer til opplæringskurs for likepersoner - les hele saken

Kurset fokuserer på parforholdet og ikke barna vi har mistet.

Det kan bidra til at dere ser viktige sider av samlivet som dere kan prioritere sterkere, slik som kommunikasjon, konflikthåndtering, dele emosjonelle reaksjoner og ikke minst å dele gode fellesopplevelser som par og kjærester.

Kurset holdes fredag til søndag 15.- 17. september på Holmen Fjordhotell i Asker

Invitasjon til parkurs (kjærestekurs). For foreldre som har mistet sitt barn i kreft - les hele saken

SOMMERFEST

Lyn & torden event og Barnekreftforeningen Oslo og Akershus inviterer alle våre medlemmer til SOMMERFEST på gressplenen ved helikopterlandingen på Rikshospitalet søndag 14. mai kl. 13 – 16.

SOMMERFEST - les hele saken

Mammatreff/kransebindingskurs for mistetgruppen

Denne samlingen kan være ekstra fin å bli med på hvis du ikke har vært med på våre samlinger tidligere.
Du er velkommen enten du har mistet nylig eller om det er mange år siden du mistet.

Samlingen finner sted mandag 15. mai kl. 18.00.

Mammatreff/kransebindingskurs for mistetgruppen - les hele saken

Bowling og pizzakveld for ungdom (15 – 25 år)

Ung Kreft Oslo og Akershus og Barnekreftforeningen Oslo og Akershus inviterer til Bowling og pizzakveld for ungdom (15 – 25 år) torsdag 27. april kl. 17.00.

Bowling og pizzakveld for ungdom (15 – 25 år) - les hele saken

Invitasjon til åpent treff

Forfatter og foredragsholder Gunnhild Corwin mistet sin 19 år gamle datter i kreft. Hør henne fortelle.

Treffet finner sted tirsdag 25. april 2017,  kl. 1800—2030.

Invitasjon til åpent treff - les hele saken

02099

02099