Oslo og Akershus

Gavekontonummertil toppen

0533 34 15072

Barnekreftforeningen Oslo og Akershus ønsker å gjøre hverdagen enklere og bedre for våre syke barn ved å arrangere turer, samlinger eller andre sosiale aktiviteter. Alle våre aktiviteter inkluderer alltid søsken.

Vi ønsker også å bedre situasjonen for barn og foreldre på sykehus og har derfor gått til innkjøp av leker, spill, Playstation m.m. som disponeres av kreftsyke barn.

For å holde aktiviteten oppe er vi avhengige av penger. Vi får kun inn penger via medlemskontingenten og fra gaver fra lag/foreninger og private. Vi driver ikke noen form for telefonsalg.

De pengene vi får inn går uavkortet tilbake til barna i form av aktiviteter og velferdstilbud.

Gi din støtte - det utgjør en forskjell i en vanskelig livsfase!

Det er viktig at du opplyser hvem du er når du gir oss en gave slik at vi kan få takket deg skikkelig.

Det er også mulig å øremerke gaver om det er spesifikke formål du ønsker din gave skal gå til.

DIN STØTTE LINDRER SMERTE OG GIR LIVSHÅP.

Tusen takk for støtten!

Vipps.til toppen

Støtt oss med Vipps på nummer 10412.

Tusen takk for din støtte til vårt viktige arbeid!

Grasrotandelen til toppen

Du kan gi oss Grasrotandelen fra Norsk Tipping til oss!

Gå til din kommisjonær og oppgi Organisasjonsnummer 980643433.
Her finner du Barnekreftforeningen Oslo og Akershus i oversikten til Norsk Tipping.

Vi takker for støtten!

02099