Østfold

Årshjul 2017-se her for våre arrangementer 2017

Her kommer en oversikt over ønskede aktiviterer for Østfold i 2017.Endringer kan forekomme.

Motorsportdag på Rudskogen den 31 Juli 2016

Barnekreftforeningens medlemmer er invitert av Motorsport Experience til nok en fartsfylt dag på Rudskogen motorsenter. Her får vi muligheten til å sitte på med profesjonelle førere i mange heftige banebiler, sportsbiler, ambulanse og politibiler.

Motorsportdag på Rudskogen den 31 Juli 2016 - les hele saken

Inspiria Science Senter

Vi har gleden av å invitere våre medlemmer til en morsom og

"klissete opplevelse"

på Inspiria Science Senter!

Inspiria Science Senter - les hele saken

Sommertur til Rønbjerg i Danmark

Invitasjon

Sommertur til Danmark 11-14 August 2016

Barnekreftforeningen Østfold har gleden av å invitere våre familiemedlemmer til familietur til vakre Danmark og Rønbjerg Ferie Resort.

Sommertur til Rønbjerg i Danmark - les hele saken

Tusenfryd 12 Juni :-)

Vi inviterer til en frydefull dag på Tusenfryd den 12 Juni

Tusenfryd 12 Juni :-) - les hele saken

Håndballkamp

Her kommer en invitasjon vi håper mange har mulighet til å delta på.

send påmelding til begbyann@icloud.com innen 1 April for de som ønsker å delta.

Dette blir moro :-)

Vi har gleden av å invitere dere til en familiedag på Idyll Festivalen i Fredrikstad. Her finner du artister som passer både de store og små barna. Festivalen arrangeres lørdag 18.juni hvor den første delen er rettet mot de yngre. Det vil også være noen artister som passer for ungdom litt senere på dagen.

Invitasjon til Idyll Festivalen: Konsert med Marcus & Martinus, Erik & Kriss, Freddy Kalas - les hele saken

Besøk Anno-landsbyen på Isegran

Vi har gleden av å invitere dere til Anno-opplevelse i Fredrikstad.

Året er 1721 og den store nordiske krigen er over. Det er fredstid og velmaktsdager i Fredrikstad. Byen går fra å være en festningsby til en sivil by, og har nå et sterkt behov for å utvikle seg. Fredrikstad har en spennende historie og har vært en av Norges viktigste festningsbyer i forsvaret av riksgrensen mot erkefienden Sverige. Livet er lagt til Isegran rett ved Glommas bredd i Fredrikstad, hvor alt er som det var for nesten 300 år siden, med den moderne byen rett utenfor.

Besøk Anno-landsbyen på Isegran - les hele saken

SNEKKER ANDERSEN OG JULENISSEN

BARNEKREFTFORENINGEN INVITERER TIL

SNEKKER ANDERSEN OG JULENISSEN

På parkteateret i Moss 12.desember kl 18-19.00

NB. KORT FRIST !

SNEKKER ANDERSEN OG JULENISSEN - les hele saken

Kurs om seneffekter

Hvordan kan seneffekter påvirke barn etter kreftbehandling i forhold til læring og sosial mestring.

Kurs om seneffekter - les hele saken

Juletur til Budapest :-)

Den 27-29-Nov(fre morgen-søndags kveld) så setter vi kursen mot Budapest for å ”kjenne” på julestemningen
der nede, julemarkedene åpner denne helgen.. Avreise og hjemreise fra Gardermoen.

Juletur til Budapest :-) - les hele saken

INVITASJON MISTETSAMLING 7. OKTOBER 2015

Vi inviterer til samling for familier som har mistet et barn/ungdom i kreft onsdag 7. oktober 2015, kl 18.00 – 21.00. Denne gangen møtes vi i Drøbak på Bare Mas på Storgata 10. Les mer på www.baremas.net.

INVITASJON MISTETSAMLING 7. OKTOBER 2015 - les hele saken

BLI MED TIL ULLEVÅL

Barnekreftforeningen Østfold inviterer til EM-kvalifiseringskamp i fotball Norge - Malta

Lørdag 10.oktober kl.18.00 på Ullevål stadion.

BLI MED TIL ULLEVÅL - les hele saken

KLATRING PÅ GRENSEN

Tør du utfordre deg selv og se hvor langt du kan tøye dine egne grenser?

Vi i Barnekreftforeningen Østfold inviterer til en aktiv familiedag i klatreparken «På Grensen» i Halden lørdag 19.september kl.12.00.

Her kan barn og voksne klatre og ha det gøy sammen.

Sjekk ut linken       http://www.klatringpagrensen.no/

KLATRING PÅ GRENSEN - les hele saken

Aktiviterer 2015

Årshjul 2015,endringer på oppsett kan forekomme.

Aktiviterer 2015 - les hele saken

Lær å spille golf :-)

Vi har igjen gleden av å kunne invitere dere til å kunne lære å spille golf på Onsøy golfklubb

Lær å spille golf :-) - les hele saken

INVITASJON TIL TUSENFRYD

TUSENFRYD – Søndag 7 juni 2015.

Barnekreftforeningen Østfold inviterer våre medlemmer til en morsom og frydfull dag på Tusenfryd, søndag 7 juni.

INVITASJON TIL TUSENFRYD - les hele saken

Leo`s Lekeland

Barnekreftforeningen Østfold inviterer til Leo`s lekeland

Leo`s Lekeland - les hele saken

Familiebowling

Barnekreftforeningen Østfold inviterer til familiebowling

Familiebowling - les hele saken

Skvadrontur til Eurodisney Paris i September

Barnekreftforeningen Østfold har den glede å inviterer våre medlemmer på skvadrontur 2015 til Paris og Euro Disney.

Skvadrontur til Eurodisney Paris i September - les hele saken

Oppdater din profil

Vi vil oppfordre alle våre medlemmer til å gå inn på min side på www.barnekreftforeningen.no og oppdatere sin informasjon.

Oppdater din profil - les hele saken

Motorsportdag på Rudskogen den 12 April 2015

Motorsport Experience inviterer alle Barnekreftforeninges medlemmer til en fartsfylt dag på Rudskogen.

Motorsportdag på Rudskogen den 12 April 2015 - les hele saken

Motorsportdag på Rudskogen den 31 Juli 2016

Motorsportdag på Rudskogen den 31 Juli 2016 - les hele saken

Årshjul 2017-se her for våre arrangementer 2017

Her kommer en oversikt over våre ønskede aktiviterer. Endringer kan forekomme.

Besøk Anno-landsbyen på Isegran

Vi har gleden av å invitere dere til Anno-opplevelse i Fredrikstad.