Rogaland

Årshjul 2017

Her blir det lagt ut datoer som er satt. Ting kan endre seg.

Årshjul 2017 - les hele saken

VIPPS

Da har vi fått VIPPS

VIPPS - les hele saken

Nordsjørittet 2017

Opp gjennom årene har flere foreninger, lag og enkeltpersoner støttet Barnekreftforeningen i Rogaland. Flere av disse har støttet gjennom aktiviteter som for eksempel sykling. I 2015 støttet Altibox og Partnere foreningen ved å sykle Stavanger – Notodden. Samme år støttet Nærbø sykkelklubb ved å lage et eget sykkelløp til inntekt for Barnekreftforeningen i Rogaland. I år støttet Kenneth Sivertsen og Sykkel mot Kreft Barnekreftforeningen Rogaland ved å sykle Nordsjørittet. Det har vært et fantastisk engasjement i og rundt alle disse sykelistene. I tillegg har vi i Rogaland et eget lag knyttet til Team Rynkeby. Team Rynkeby sykler som kjent hvert år til Paris til inntekt for Barnekreftforeningen sitt forskningsfond.

Nordsjørittet 2017 - les hele saken

Leir for seineffekter på Holmavatnet

29.juni-2.juli blir det leir for barn og unge med seineffekter.

Leir for seineffekter på Holmavatnet - les hele saken

Ungdomsgruppa reiser til London 17.-19. november

Har du vært eller er under behandling, og er med i ungdomsgruppa (13 – 18 år)? Da inviterer Barnekreftforeningen Rogaland deg og en voksen ledsager til å være med til London fra 17. til 19. november.

Ungdomsgruppa reiser til London 17.-19. november - les hele saken

Vintertur til Gullingen - Suldal 24.-26. mars

Også i år gikk vinterturen til Gullingen Turistsenter! Fredag 24.mars dro vi på tur!

Vintertur til Gullingen - Suldal 24.-26. mars - les hele saken

02099