Telemark

Hva skjer i Telemark

Invitasjon til Sorgsamling

Barnekreftforeningen inviterer til sorgsamling helgen 6. – 8. oktober. Vi skal være på Hurdalssjøen hotell og konferansesenter nord for Gardermoen.

Invitasjon til Sorgsamling - les hele saken

INVITASJON TIL OPPLÆRINGSKURS LIKEPERSONER 25. til 27.august

Likeperson er den benevnelsen som brukes på det som vi i Barnekreftforeningen tidligere har omtalt som «foreldrekontakter / mistetkontakter».

INVITASJON TIL OPPLÆRINGSKURS LIKEPERSONER 25. til 27.august - les hele saken

Gokart på Geiteryggen

I forbindelse med Aktivitetsdagen på Geiteryggen lørdag 3.juni ønsker ungdomsgruppen i Barnekreftforeningen å invitere våre medlemmer i aldersgruppen 13 til 18 til en runde gokart.

Gokart på Geiteryggen - les hele saken

Aktivitetsdag på Geiteryggen

Skien Rotary klubb ønsker å invitere Barnekreftforeningen, foreningen for hjertesyke barn og foreningen for hørselhemmet barn til en flott aktivitetsdag på Geiteryggen, samme sted som i fjor. Kjører inn ved terminalbygget/kafeteriaen og parkerer der.
Det blir lørdag 3 juni, kl.11.00-14.00.

Aktivitetsdag på Geiteryggen - les hele saken

02099