Vestfold

Velkommen til Barnekreftforeningen Vestfoldtil toppen

Vi er foreldre som har eller har hatt barn med kreft. Hvis du trenger noen å snakke med eller skrive til vil vi gjerne hjelpe deg. Ta kontakt her.

Barnekreftforeningen Vestfold driver likemannsarbeid og hjelper familier med barn som er under kreftbehandling, familier som har mistet, og familier som har barn med senskader.

Vi driver også sosiale aktiviteter for å støtte og skape trygge sosiale rom for medlemsfamiliene.

I tillegg støtter foreningen kurs og treningsaktiviteter for helsepersonell og medlemsfamilier, gir oppmuntringsgaver til barn i særlig vanskelige situasjoner, og bidrar med støtte til utstyr og aktivteter på sykehuset.

Dersom du lurer på noe angående rettigheter, prøv Helsenorge.no. Her kan du også få tips til hvordan mestre hverdagen når man er en familie med et sykt barn, og her en oversikt over brukerorganisasjoner.

02099

Bankgiro 7058 09 33333