Det er helt vanlige barn som blir syke til toppen

Tonje Randisdatter Tunstad jobber som kreftsykepleier ved barneavdelingen på Universitetssykehuset i Nord-Norge. Slik er hennes hverdag.

Vi har mye å lære av barn og ungdomtil toppen

Koordineringssykepleier Hilde Frøland Hauge om sitt arbeid og viktigheten av å dele rett informasjon utenfor sykehusets vegger.

Norge bør ligge i toppsjiktet innen forskning på barnekrefttil toppen

Når forskningen kombineres med det kliniske arbeidet, får vi bedre resultater.
Monica Munthe-Kaas, forsker og overlege innenfor barnekreft.

Når livet blir snudd på hodettil toppen

I september møter vi ulike mennesker som alle har et spesielt forhold til barn og ungdom med kreft. Hvilke tanker gjør en mor seg når barnet blir sykt?

Det å redde et barn fra kreft er ingen liten tingtil toppen

Vi møter i speptember ulike mennesker som alle er i kontakt med barn og ungdom med kreft. Først ut er barneonkolog Tore Stokland fra Universitetssykehuset i Nord-Norge.
Han forteller om sin motivasjon for å jobbe med kreft hos barn og ungdom.

Vi har ingen flere barn å miste. KK-mila 2017til toppen

2. september åpner Team Barnekreftforeningen den Internasjonale barnekreftmåneden med å løpe KK mila for å hedre barn med kreft! Barnekreftforeningen setter fokus på forskning fordi vi har ingen flere barn å miste. Bli med oss å løp for håp, glede, mot og styrke. Se mer på Team Barnekreforeningens facebookside og meld deg på.

Gi en julegave som varer hele livet, støtt forskning på barnekrefttil toppen

Hva ville du gjort hvis bestevennen din ble syk? Se hva barna sier til toppen

4 av 5 barn overlever kreft, hjelp oss å redde den femte.til toppen

Barn kan være tapre, men de klarer ikke alt alenetil toppen

En personlig historie

Sangene " Har en drøm" og "Neverland" er skrevet av Richard Mevoll. Richard er 25 år fra Sandefjord. Før han fylte 10 år fikk han  Leukemi og ble innlagt på sykehus i flere år. Nå lager han sanger om hvordan han hadde det under sykdomen og håper å nå ut til andre i samme situasjon.

En personlig historie - les hele saken

02099

Bankgiro 7058 09 33333