IKEA Furuset feirer redusert sykefravær med å gi nytt musikkrom til barneavdelingen på A-hus.

Det var stor fest på A-hus i går (7.juni) da de ansatte ved IKEA Furuset endelig kunne feire åpningen av et nytt musikkrom på A-hus, samt en nyoppusset poliklinikk for barn og unge med kreft. I går var den offisielle åpningen av det nye rommet som vil glede mange barn og unge i tiden fremover.

Flere ansatte ved IKEA Furuset stilte opp på A-hus sammen med Fabler Bjørn for å markere åpningen av det nye rommet.  Sykehuset fikk også en sjekk med et betydelig beløp som går til det viktige arbeidet med musikkterapeuter på A-hus.

Ville gjøre hverdagen til barn og unge med kreft enklere

Det siste året har ansatte ved IKEA Furuset hatt redusert sykefravær, og dette ville de feire ved å gjøre en forskjell for barn og ungdom med kreft. Det var Soran Amini som kom på forslaget med å gi pengene til barn og ungdom med kreft. Forslaget til Soran var en av mange gode forslag som som ble stemt over blant de ansatte når de skulle bestemme hvordan de skulle bruke premien for redusert sykefravær. Den soleklare vinneren var «Å gi premien til barn og ungdom med kreft, for å gjøre hverdagen deres enklere».

Soran sammen med kreftsykepleier

- Vi er stolte og fornøyde med resultatet og over at ansatte gikk for dette alternativet, og Barneavdelingen på A-hus er storfornøyde! Det forteller Hanne Beate Emilson, HR Generalist på A-hus.

Flere av barna på sykehuset deltok på markeringen i går sammen med sykehusklovnene og musikkterapeutene Monika og Tora som spilte og sang med barna, sykepleierne og foreldrene. Barna lyste opp da de fikk se det nye musikkrommet som tidligere var sterilt og kjedelig.