Team Rynkeby fondets direktør Carl Erik Dalbøge til venstre, Styreleder i Barnekreftforeningen, Are Rassmusen tar i mot sjekk fra Leder for Team Rynkeby Norge, Lars Espen Hansen. Til høyre Team Rynkeby Østfold Wilhelm Varnes og Team Rynkeby Oslo, Leif Erling Krohn

Rekordhøy innsamling fra Team Rynkeby 2016

Fredag  kveld (23.09.2016) donerte Team Rynkeby Norge hele 5,7 millioner til Barnekreftforeningen. Team Rynkeby har gjort en formidabel innsats og Barnekreftforeningen er stumme av begeistring og stolte over den utrolige innsatsen syklistene har lagt i arbeidet med Team Rynkeby.

Sykler til Paris
Team Rynkeby Norge hadde oppstart i 2014, da de for første gang stilte med norsk lag til sykkelturen til Paris. Det året fikk de inn 1 million kroner til Barnekreftforeningen. Etter det har både medlemmene til Team Rynkeby, og donasjonene økt i volsom fart.
I år var det til sammen fire Team Rynkeby-lag fra Oslo, Østfold, Rogaland og Nord-Norge, som syklet til Paris. Syklistenes viktigste oppgaver var å samle inn penger til Barnekreftforeningen.

Jubel og glede
Country Manager for Team Rynkeby i Norge, Lars-Espen Hansen, introduserte overrekkelsen av donasjonen i Brygga Kultursal på fredag. Sammen med de andre representantene fra Team Rynkeby takket de sponsorer og samarbeidspartnere som har donert penger og bidratt for å gjøre innsamlingen mulig.

Hansen fikk representantene fra Barnekreftforeningen fram på scenen da han overakk overrekkelsen av den store sjekken på hele  5.712.050 kroner.

Reaksjonen var stor glede. Klappsalver, jubel og kanskje noen gledestårer viste hvor viktig denne donasjonen er for både Barnekreftforeningen og alle i Team Rynkeby.

- Denne innsatsen er med på å jobbe mot å løse kreftgåten. Det skjer ikke neste år, men kanskje om ti år. Disse pengene gjør det mulig. Vi gleder oss til videre samarbeid med dere, forteller representantene fra hovedstyret i Barnekreftforeningen.

Vi ser frem til videre samarbeid med denne flotte gjengen, og vet at Team Rynkeby allerede er godt i gang med planene for neste år.