Støtt oss

Barnekreftforeningen er avhengig av innsamlede midler for å bedre barn og ungdom med kreft og deres familier sin situasjon under en tøff hverdag. Store deler av pengene som blir samlet inn til Barnekreftforeningen går til Forskning på Barnekreft, både medisinsk og på rehabilitering og behandlingsmåter.

I tillegg brukes pengene på trivselstiltak for barn og familier på sykehus,  informasjonsarbeid, arbeid med ressursgrupper og fagreiser som er vesentlig for utvikling innen fagfeltet.

Ønsker du å støtte Barnekreftforeningen sitt arbeid, er det mange måter du kan gi på. Du kan velge mellom å gi en gave, lage din egen innsamling, bli fastgiver eller du kan bli støttemedlem. Velg en av fanene og finn ut hva som passer best for deg.