Gaver

Barnekreftforeningen ønsker å invitere deg til vår lysmarkering på Slottsplassen i Oslo kl. 17.30. Sammen gir vi håp til familier rammet av barnekreft.

Bli med å vis din støtte til familier som er rammet på selveste barnekreftdagen. Vår samarbeidspartner Espresso House stiller med varm drikke og noe å bite i.

Arrangementet er for hele familien, og små og store ønskes hjertelig velkommen til å dele denne viktige dagen med oss. For mer informasjon og spørsmål, se vårt Facebook arrangement.

Bli medlem

Vi er her for deg som er i familie til et barn rammet av kreft! Ved å bli medlem hos oss, vil vi gi deg støtte og tilbud. Ønsker du bare å støtte oss, må du velge et støttemedlemskap. Takk til alle som er med og støtter!

Om bedriften
Om kontaktpersonen