Gaver

Bli med å markere den internasjonale barnekreftdagen 15. februar kl17.30-19.00. Vi har en lysmarkering i gågaten i Fredrikstad, i krysset ved Espresso House, og håper dere sammen med oss vil gi håp og omtanke til de som er rammet av barnekreft.

Espresso House Fredrikstad stiller med noe varmt i koppen og noe å bite i til de som kommer innom.

Vi har lys og lykter slik at alle som kommer får være med å tenne lys for våre barn. Bli med og se de flotte lyktene tennes for våre barn. Sammen gir vi håp!

Alle medlemmer inviteres til å spise pizza sammen etter markeringen. Egen invitasjon er sendt.

Bli medlem

Vi er her for deg som er i familie til et barn rammet av kreft! Ved å bli medlem hos oss, vil vi gi deg støtte og tilbud. Ønsker du bare å støtte oss, må du velge et støttemedlemskap. Takk til alle som er med og støtter!

Om bedriften
Om kontaktpersonen