Gaver

Påmelding og mer informasjon:

Her er hele familien velkommen, men venner lar vi bli hjemme.

Send påmelding med totalt antall personer, samt navn og alder på barn/ungdom og om de ønsker helikoptertur (Det er begrenset med kapasitet på helikoptertur, så dette er forbeholdt barn/ungdom - plass kan ikke garanteres), til oslo.akershus@barnekreftforeningen.no, så snart som mulig og senest 14. august.

Ferga går kl. 0950 fra Sundbrygga. Ferga er gratis, informer om at dere reiser med Barnekreftforeningen. Parkering er ca 400 meter fra brygga. Parkeringsavgiften må dekkes av den enkelte. Mer informasjon om Oscarsborg, ferge og parkering kan du se her: https://www.forsvarsbygg.no/no/festningene/finn-din-festning/oscarsborg-fest

Vi gleder oss til en morsom dag sammen med dere!

Bli medlem

Vi er her for deg som er i familie til et barn rammet av kreft! Ved å bli medlem hos oss, vil vi gi deg støtte og tilbud.
Ønsker du bare å støtte oss, må du velge et støttemedlemskap. Takk for alle som er med og støtter!

Familiemedlemskap - kr. 250 per år (Registrer foresattes navn som hovedmedlem)
Personlig medlemskap- kr. 200 per år
Støttemedlemskap- kr. 250 per år