Gaver

På grunn av forbudet mot forsamlinger i april, vedtok hovedstyret i å utsette landsmøtet til høsten. Fordi situasjonen fortsatt er usikker, planlegger vi nå med både digitalt og fysisk gjennomføring av landsmøtet. Vi må fortsatt ta hensyn til situasjonen rundt Covid19, og derfor vil det være begrenset adgang til fysisk deltagelse for andre enn valgte delegater fra hver fylkesforening. For andre som ønsker å delta som observatør, ber vi dere følge med landsmøtet digitalt.

Dato: lørdag 24. oktober, kl10-16
Sted: Thon Hotel Arena, Lillestrøm / Digital Live sending

Påmelding og mer informasjon om selve landsmøtet er sendt på mail til fylkesforeningene og andre inviterte.

Velkommen!

Hovedstyret i Barnekreftforeningen

Bli medlem

Vi er her for deg som er i familie til et barn rammet av kreft! Ved å bli medlem hos oss, vil vi gi deg støtte og tilbud. Ønsker du bare å støtte oss, må du velge et støttemedlemskap. Takk til alle som er med og støtter!

Om bedriften
Om kontaktpersonen