Gi gave

Grunnet den pågående koronasituasjonen, vil det for de av dere som ikke kan delta fysisk på Gardermoen, legges til rette for å følge seminaret over video.

Målet med fagseminaret er å:
• Gjøre deltakerne kjent med noen av utfordringene de vil møte.
• Øke deltakernes forståelse for elevenes og foreldrenes utfordringer.
• Bidra til at pedagoger og andre i samarbeid med foreldre og hjelpeinstanser kan finne gode løsninger for hver enkelt elev.

Av program kan vi nevne foredrag fra erfarne fagpersoner om bl. a.:
• Seneffekter hos barn og ungdom
• Erfaringer fra en overlevende
• Spesielle utfordringer som påvirker en skolehverdag etter kreftbehandling
• Utfordringer, rettigheter og lovverk i skolen ved langvarig sykdom
• Samarbeid sykehusskolen – hjemmeskolen

Underveis vil det bli lagt vekt på ulike utfordringer ved ulike behandlinger. Det vil bli rettet fokus både mot de av dere som møter barn/ungdom med seneffekter etter hjernesvulst, og de av dere som møter barn/ungdom med andre kreftformer og utfordringer.

Det vil bli satt av god tid til både spørsmål og erfaringsutveksling i løpet av seminaret.

Du finner mer informasjon om tema på http://www.barnekreftforeningen.no/seneffekter/

PRAKTISK INFORMASJON

Egenandel for fagpersonell på kr 300,–

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Britt Ingunn Sævig på e-post [email protected]
eller på mobil 992 48 615

Meld deg på samlingen ved å trykke på lenken HER.

Påmeldingsfrist: 22. januar 2021

Invitasjon i PDF finnes her

Bli medlem

Vi er her for deg som er i familie til et barn rammet av kreft! Ved å bli medlem hos oss, vil vi gi deg støtte og tilbud. Ønsker du bare å støtte oss, må du velge et støttemedlemskap. Takk til alle som er med og støtter!

Om bedriften
Om kontaktpersonen