Gi gave

Naturskolen er et samarbeidsprosjekt mellom Barnekreftforeningen, Friluftssykehuset OUS og Trygg av Natur. Det er et tilbud for barn og unge som har hatt lengre fravær fra skole i forbindelse med kreftbehandling eller søsken som pårørende (under/etter behandling eller mistet). Tilbudet er særlig egnet for barn og unge som ønsker å styrke evnen til å håndtere stress, press og samspill med andre.

For: Barn og ungdom (10-18 år) som har hatt lengre fravær fra skole i forbindelse med kreftbehandling, eller søsken.
Hva: 12 skoledager over 12 uker.
Når: Oppstart torsdag 15. april. (frist påmelding 10.april)
Av: Friluftssykehuset OUS og Trygg av natur

Meld deg på her!

Bli medlem

Vi er her for deg som er i familie til et barn rammet av kreft! Ved å bli medlem hos oss, vil vi gi deg støtte og tilbud. Ønsker du bare å støtte oss, må du velge et støttemedlemskap. Takk til alle som er med og støtter!

Om bedriften
Om kontaktpersonen