Gaver

Det vert aktivitetar og spenning – morgon som kveld. Frokost med sjørøverne i Abra Havn, møte med eksotiske og nordiske dyr og mykje anna som Dyreparken har å by på.

Eigenandel: Voksen (over 18 år) 1000 ,- Barn 500 ,-

Eigenandelen inkluderer opphold i ferieleilighet, felles lunsj og middag, samt inngang i Dyreparken og Badeland både fredag, lørdag og søndag. Reise til og frå på egenhånd.

Påmelding: Innan 30. april 2019 til heidi-gjerde@hotmail.com Påmelding må innehalde fullt namn, fødselsdato og spesielle hensyn / allergiar på alle familiemedlemmar. Fullstendig program sendes ut nokon veker før avreise. Me håper dåke har lyst å vera med. Velkommen til familietur for nye og gamle medlemmar!

Med vennleg helsing
Styret i Barnekreftforeningen Hordaland, Sogn og Fjordane

Bli medlem

Vi er her for deg som er i familie til et barn rammet av kreft! Ved å bli medlem hos oss, vil vi gi deg støtte og tilbud.
Ønsker du bare å støtte oss, må du velge et støttemedlemskap. Takk for alle som er med og støtter!

Familiemedlemskap - kr. 250 per år (Registrer foresattes navn som hovedmedlem)
Personlig medlemskap- kr. 200 per år
Støttemedlemskap- kr. 250 per år