Gaver

Barnekreftforeningen inviterer til Foreldreaften på Rikshospitalet på kjøkkenet på BAMS3, kl 20 – 22.

Vi møtes for en hyggelig prat og vi bringer med nystekt pizza og drikke. Kanskje vi kan hjelpe dere med noe? Vi kan fortelle litt om oss, og hva vi gjør. Vi er der for dere. Alle foreldre til barn/ungdom med kreft er hjertelig velkomne uavhengig av diagnose og avdeling dere ligger på.

Vi har fast møtested på kjøkkenet - Barnemedisinsk avdeling – seksjon 3.

Passer ikke denne datoen, så er vi tilgjengelig på samme sted og tidspunkt på følgende datoer høsten 2019:
14. august
28. august
4. desember
18. desember

Bli medlem

Vi er her for deg som er i familie til et barn rammet av kreft! Ved å bli medlem hos oss, vil vi gi deg støtte og tilbud.
Ønsker du bare å støtte oss, må du velge et støttemedlemskap. Takk for alle som er med og støtter!

Familiemedlemskap - kr. 250 per år (Registrer foresattes navn som hovedmedlem)
Personlig medlemskap- kr. 200 per år
Støttemedlemskap- kr. 250 per år