Gaver

Alle må ha med en voksen ledsager. Vi reiser torsdag kveld, da de fleste skoler har planleggingsdag fredag 15.11.19.

På programmet vil det stå : besøk i Notting Hill, musikal, felles middag fredag og lørdag, bingo og sosialt om kveldene. Egenandel er 1000 kr for ungdommer og 1000 kr for voksen.

Barnekreftforeningen dekker fly, hotell, musikal og felles middag fredag og lørdag.

Begrenset antall plasser på denne turen, plassene tildeles etter foreningens vedtekter. Siste frist er 10. August 2019. Eventuelle spørsmål kan stilles til Monica J. Pedersen på tlf 91113388.

Bli medlem

Vi er her for deg som er i familie til et barn rammet av kreft! Ved å bli medlem hos oss, vil vi gi deg støtte og tilbud. Ønsker du bare å støtte oss, må du velge et støttemedlemskap. Takk til alle som er med og støtter!

Familiemedlemskap kr. 250 per år (registrer foresattes navn som hovedmedlem)
Personlig medlemskap kr. 200 per år
Støttemedlemskap kr. 250 per år