Gi håp!

Ingen barn skal dø av kreft

VIPPS 02099

Gi en gaveBli medlemKjøp en gullsløyfe

Denne siden leses best i Chrome, Mozilla Firefox eller Safari.

Landstreff for Barnekreftforeningen 2019

Helgen 5.- 7. april ble Landstreffet og Landsmøtet for 2019 holdt på Hellerudsletta i Oslo. Representanter fra hele landet var samlet for å utveksle erfaringer og få faglig påfyll. Årets Landsmøte ble avholdt på lørdagen, og vi er stolte av å presentere et flott nytt styre som skal lede Barnekreftforeningen videre de neste årene.

Landstreff for Barnekreftforeningen 2019 - les hele saken

Immunterapi gir håp for barn med uhelbredelig leukemi

Jochen Büchner forsker på nye immunologiske behandlingsmetoder for barn med leukemi og lymfom. Behandlingskonseptene går ut på å forsterke eller omprogrammere pasientens eget immunsystem for å bekjempe kreft.

Immunterapi gir håp for barn med uhelbredelig leukemi - les hele saken

Henriette fikk hjernesvulst da hun var 2 år

Bare to år gammel fikk foreldrene til Henriette beskjed om at prøvene etter 2-årskontrollen ikke så bra ut.  Beskjeden som fulgte var brutal, og hele verden raste sammen.

Henriette fikk hjernesvulst da hun var 2 år - les hele saken

Start din innsamling i dag!til toppen

Gjennom tre enkle steg kan du forandre livet til barn med kreft og deres familier.

Start innsamling

Våre måltalltil toppen

Støtt oss med mobilen!

Aktuelt fra våre samarbeidspartnere

Flere barn med blodkreft skal overleve behandlingen

Magnus Hjort forsker på blodkreft, den vanligste kreftformen hos barn. Hvert år får 200 barn i Norge kreft. Blodkreft utgjør rundt en tredjedel av all barnekreft. For den vanligste formen av blodkreft, akutt lymfatisk leukemi, er prognosen god. I dag overlever 90 prosent sykdommen, men målet er at ingen barn skal dø av akutt lymfatisk leukemi.

Flere barn med blodkreft skal overleve behandlingen - les hele saken

Immunterapi gir håp for barn med uhelbredelig leukemi

Immunterapi gir håp for barn med uhelbredelig leukemi - les hele saken

Fredag 15. februar markerte Barnekreftforeningen Den internasjonale barnekreftdagen. I tillegg til flotte lysmarkeringer over hele landet, delte vi også ut 25 millioner kroner til 12 viktige forskningsprosjekter.

25 millioner kroner til forskning på barnekreft - her er forskerne som fikk midler - les hele saken

Barnekreftforeningen på sosiale medier

Nille