Oslo og Akershus

Hva skjer i Oslo

Oversikt over aktiviteter i fylkesforeningen Oslo og Akershus 2017

Her finner du en foreløpig oversikt over hvilke aktiviteter Barnekreftforeningen Oslo og Akershus skal gjennomføre i 2017 og hvilke aktiviteter som har blitt gjennomført de siste årene. Det tas forbehold om endringer av fremtidige aktiviteter.

Fullstendig informasjon om de forskjellige aktiviteter og påmelding, finner du ved og klikke på hvert enkelt arrangement under Hva skjer i Oslo og Akershus.

Oversikt over aktiviteter i fylkesforeningen Oslo og Akershus 2017 - les hele saken

Ungdomstreff: Norske Talenter Live semifinale

Vi inviterer til ungdomstreff for deg over 13 år - Norske Talenter Live semifinale på H3 Arena Fornebu. Fredag 4. mai kl. 18.00.

Ungdomstreff: Norske Talenter Live semifinale - les hele saken

Mistetsamling på Lanternen Restaurant med Geir Lippestad

Vi inviterer til mistetsamling med foredrag, hyggelig samvær og mat på Lanternen Restaurant på Bygdøy i Oslo. Tirsdag 24. april kl. 18.00.

Mistetsamling på Lanternen Restaurant med Geir Lippestad - les hele saken

Ungdomsstreff - BOWLING

Ungdomstreff: Bowling og pizza på Veitvet Bowling i Oslo, mandag 16.april kl.18.00.

Ungdomsstreff - BOWLING - les hele saken

Invitasjon til Norsk Militær Tattoo i Oslo Spektrum!

Barnekreftforeningen Oslo og Akershus har gleden av å invitere til Norsk Militær Tattoo`s generalprøve torsdag 19. april kl.19.00 i Oslo Spektrum!

Invitasjon til Norsk Militær Tattoo i Oslo Spektrum! - les hele saken

Jungelboken

Barnekreftforeningen Oslo og Akershus inviterer til Jungelboken, fredag 13.april kl.18.00 på Bærum Barneteater.

Jungelboken - les hele saken

Årsmøte

Barnekreftforeningen Oslo og Akershus inviterer foreldre (uten barn) til mini-weekend og årsmøte

lørdag 10/2 - søndag11/2 2018 på Holmen fjordhotell

Årsmøte - les hele saken

Mistetsamling - Invitasjon til Grease

Mandag 22. januar kl.19.30 på Chateau Neuf.

Bli med å se og hør prøveforestilling på musikal- og filmhistoriens mest ikoniske par, Sandy og Danny! Mange kjente hits og skuespillere.

Mistetsamling - Invitasjon til Grease - les hele saken

(919) 02099