Oslo og Akershus

Hva skjer i Oslo

Oversikt over aktiviteter i fylkesforeningen Oslo og Akershus 2017

Her finner du en foreløpig oversikt over hvilke aktiviteter Barnekreftforeningen Oslo og Akershus skal gjennomføre i 2017 og hvilke aktiviteter som har blitt gjennomført de siste årene. Det tas forbehold om endringer av fremtidige aktiviteter.

Fullstendig informasjon om de forskjellige aktiviteter og påmelding, finner du ved og klikke på hvert enkelt arrangement under Hva skjer i Oslo og Akershus.

Oversikt over aktiviteter i fylkesforeningen Oslo og Akershus 2017 - les hele saken

SOMMERFEST - 9. september

Lyn & torden event og Barnekreftforeningen Oslo og Akershus inviterer alle våre medlemmer til SOMMERFEST på gressplenen ved helikopterlandingen på Rikshospitalet søndag 9. sept. kl. 13 – 16.

SOMMERFEST - 9. september - les hele saken

Mistetgruppen inviteres til “The Phantom of the Opera”

Torsdag 6. september på Folketeateret. Vi inviterer først til pizzabuffet og mineralvann på Egon Byporten fra kl. 17.00.

Mistetgruppen inviteres til “The Phantom of the Opera” - les hele saken

Oscarsborgsdagen

Ås Maltesergruppe og Barnekreftforeningen i Oslo og Akershus inviterer til den 6. OSCARSBORGDAGEN, lørdag 25. august 2018, kl. 10.00 - 15.00.

Oscarsborgsdagen - les hele saken

Henke & Zucca Summer Classic 2018

NHL-stjernene Henrik Lundqvist og Mats Zuccarello inviterer til tidenes hockeyfest på Ullevaal Stadion lørdag 11. august 2018! New York Rangerslagkameratene, Henke og Zucca, velger ut hvert sitt lag bestående av stjernespillere fra verdens beste ishockeyliga, NHL, og inviterer alle inn til Oslos storstue for tidenes ishockeykamp i Norge.

Henke & Zucca Summer Classic 2018 - les hele saken

Invitasjon til Oslo Klatrepark!

Bli med på en aktiv dag i Oslo Klatrepark! Søndag 17.6 kl. 10.30-13.30.

Invitasjon til Oslo Klatrepark! - les hele saken

Invitasjon til Ullevål Xtreme. Spektakulært Andrè Villa-show!

Norgeshistoriens største motor og ekstremsportstevner på Ullevål Stadion! Lørdag 16. juni kl. 17.00.

Invitasjon til Ullevål Xtreme. Spektakulært Andrè Villa-show! - les hele saken

Se Svanesjøen på storskjerm på Operataket! Fredag 1. juni kl. 19.00

Invitasjon til mistetfamilier til Den Norske Opera i Bjørvika på “Svanenes aften”. Vi har reservert bord på Egon Byporten fra kl. 16.30. (4 min. gange til Operaen) Der får vi servert pizzabuffet og mineralvann.

Se Svanesjøen på storskjerm på Operataket! Fredag 1. juni kl. 19.00 - les hele saken

(919) 02099

Gavekonto 7058 09 33333