Oslo og Akershus

Hva skjer i Oslo

Oversikt over aktiviteter i fylkesforeningen Oslo og Akershus

Her finner du en foreløpig oversikt over aktiviteter i Barnekreftforeningen Oslo og Akershus. Det tas forbehold om endringer av fremtidige aktiviteter.

Fullstendig informasjon om de forskjellige aktiviteter og påmelding, finner du ved og klikke på hvert enkelt arrangement under Hva skjer i Oslo og Akershus.

Oversikt over aktiviteter i fylkesforeningen Oslo og Akershus - les hele saken

Familiekurs på Montebellosenteret

Barnekreftforeningen har i mange år støttet Montebellosenteret. Senteret er Norges eneste nasjonale senter for kreftrehabilitering, og formålet er å gi hjelp til livsmestring for kreftpasienter og deres pårørende. Montebellosenteret er det eneste stedet i Norge som holder kurs for hele familien. Her får man både hjelp fra fagfolk og man får møte familier i samme situasjon. I tillegg bli søsken til barn med kreft ivaretatt.

Familiekurs på Montebellosenteret - les hele saken

Invitasjon til motorsport experience 28.07.2019!

Rudskogen Motorsenter inviterer medlemmer i Barnekreftforeningens medlemmer til en dag med motorsport 28. juli. I år blir det også offroad-kjøring! meldingsfrist 19.juli.

Invitasjon til motorsport experience 28.07.2019! - les hele saken

Oscarsborgdagen lørdag 24. august

Mer info kommer

Seneffektssamling på Leangkollen hotell i Asker 18.-20. oktober

Bli med  på Barnekreftforeningens seminar om seneffekter. Samlingen er for foreldre til barn som har eller har hatt kreft. Påmeldingsfrist 1. oktober 2019!

Seneffektssamling på Leangkollen hotell i Asker 18.-20. oktober - les hele saken

(919) 02099

Gavekonto 7058 09 33333