Østfold

Invitasjon til Idyll Festivalen: Konsert med Marcus & Martinus, Erik & Kriss, Freddy Kalas

Vi har gleden av å invitere dere til en familiedag på Idyll Festivalen i Fredrikstad. Her finner du artister som passer både de store og små barna. Festivalen arrangeres lørdag 18.juni hvor den første delen er rettet mot de yngre. Det vil også være noen artister som passer for ungdom litt senere på dagen.

Når: 18.juni 2016

Egenandel: Kr. 200,- pr. voksen, og transport til og fra arrangementet.

Hvor: Stortorvet midt i Fredrikstad sentrum

Tid for oppmøte og felles aktivitet kommer på et seinere tidspunkt.

Bindende søknadsfrist: innen 19.februar til ostfold@barnekreftforeningen.no. Oppgi antall barn og voksen som ønsker å delta.

Artister:
Kurt Nilsen
Vamp
Marcus & Martinus
Erik & Kriss
Freddy Kalas

Festivalen avholdes på Stortorvet midt i Fredrikstad sentrum. Inne på festivalområdet tilbys mat, drikke og fasiliteter som sikrer publikum en topp opplevelse.

Medlemskap og evt. utestående må være betalt i sin helhet for å kunne delta. Påmeldingen er bindene, og kostandene vil bli fakturert i sin helhet i etterkant dersom man ikke dukker opp på arrangementet eller har varslet og søkt gyldig fravær i forkant.

(919) 02099

Gavekonto 7058 09 33333