Østfold

Kurs om seneffekter

Hvordan kan seneffekter påvirke barn etter kreftbehandling i forhold til læring og sosial mestring.

"Hvordan kan godt samarbeid mellom foreldre og skole/PPT/BUP bidra til mindre frustrasjon, mer mestring og bedre livskvalitet?

Tid: 12. november 2015 kl. 1700- 2100 (Det vil bli en pause med servering av frukt og rundstykker)

Sted: Quality Hotel & Resort Sarpsborg

Foredragsholdere er ekteparet Anne Høydal og Jon- Halvdan Lenning. De har ei datter som har seneffekter etter strålebehandling av hjernesvulst. Anne er leder av ressursgruppen for seneffekter i Barnekreftforeningen.  Jon- Halvdan har lang erfaring fra samarbeid med skole og andre hjelpeinstanser både som pappa og som rektor ved Mortensnes skole i Tromsø. Han

har i tillegg fire års erfaring som veileder i utdanningsdirektoratets veilederkorps og som veileder i det statlige læringsmiljøprosjektet.

Temaer:

• Samarbeid mellom skole/ppt/bup og foreldre
  • Disse barnas sosiale utfordringer
  • Livskvalitet og mestring
  • Overganger og utfordringer med disse
  • Hvordan jobber Barnekreftforeningen i forhold til seneffekter
  • Spørsmål/ erfaringsutveksling

Kurset er beregnet på foreldre, ressurspersoner rundt barna (Nære venner, familie, ansatte på skoler, ansatte i barnehager m.m som ønsker å lære mer om seneffekter og hvordan vi kan hjelpe barna)

Kurset er gratis, men reise må dekkes av deltager.

Påmelding innen 3. november 2015 til Jannicke Holter på mail: jannickeholter@hotmail.no eller mobilnr. 41144832.

(919) 02099

Gavekonto 7058 09 33333