Østfold

Motorsportdag på Rudskogen den 31 Juli 2016

Barnekreftforeningens medlemmer er invitert av Motorsport Experience til nok en fartsfylt dag på Rudskogen motorsenter. Her får vi muligheten til å sitte på med profesjonelle førere i mange heftige banebiler, sportsbiler, ambulanse og politibiler.

Det blir enkel servering med pølser og kaker, og alt er GRATIS for oss!!!

Arrangementet begynner kl 1300 og varer til ca kl 2000.Transport til og fra besørges av den enkelte.

Arrangementet er åpent for alle Barnekreftforeningens fylkesforeninger.

Det blir mye moro for både små og store denne dagen, så vi håper at flest mulig har muligheten til å være med!!

Påmelding med antall  med navn på voksne og barn sendes til  Ann Mari Begby : amaribeg@icloud.com innen den 27 Juni.

For å kunne delta på arrangementet er det en forutsetning at
familiemedlemskapet og evnt utestående er betalt.

Vi gleder oss til en fartsfylt dag med mye moro.

(919) 02099

Gavekonto 7058 09 33333