Gaver

Utlysning av forskningsmidler

Prosjektfinansiering

Barnekreftforeningen lyser hver høst ut midler til forskningsprosjekter. I år vil vi tildele inntil 35 millioner i en open-call med søknadsfrist 1. november 2019. Barnekreftforeningen støtter relevante norske barneonkologiske forskningsprosjekter hvor resultatene forventes å komme norske barn tilgode.

Vi har flere økonomiske støtteordninger rettet mot fagmiljøene; støtte til fagreiser, støtte til kliniske forskningsstillinger, og prosjektsøknader.

Forskningen kan omfatte biologi, epidemiologi, registerstudier, diagnostikk, behandling, sykeplefaglig og psykososial forskning samt prekliniske fase 1 og fase 2 studier.

Søknadsskjema vil komme på denne siden medio september 2019.

Generelle vilkår for søknad om forskningsmidler

Barnekreftforeningen bidrar til forskning på relevante, barneonkologiske forskningsprosjekter hvor resultatene forventes å komme barn og ungdom med kreft i Norge til gode.

Les mer om vilkårene for søknad om forskningsmidler her.

Gave

Ved å gi en gave, gir du barn og familier rammet av kreft, gylne øyeblikk og hjelp i en sårbar og vanskelig tid. Sammen skal vi finne bedre behandlingsmetoder og kommer nærmere drømmen om at alle barn skal overleve kreft. Tusen takk!

Gi nå