Gi gave

Utlysning av forskningsmidler

Prosjektfinansiering

Barnekreftforeningen lyser hver høst ut midler til forskningsprosjekter i en open-call med fast søknadsfrist 1. november hvert år. Barnekreftforeningen støtter relevante norske barneonkologiske forskningsprosjekter hvor resultatene forventes å komme norske barn tilgode.

Vi har flere økonomiske støtteordninger rettet mot fagmiljøene;
støtte til kliniske prosjektstillinger (søknadsskjema her)
støtte til forskningsprosjekter (søknadsskjema her)

Forskningen kan omfatte biologi, epidemiologi, registerstudier, diagnostikk, behandling, sykepleiefaglig og psykososial forskning samt prekliniske fase 1 og fase 2 studier.

I tillegg støtter Barnekreftforeningen fagutvikling og deltagelse på
fagseminarer (søknadsfrist 1. april og 1. oktober)

Dersom du er usikker på hvilken støtteordning ditt prosjekt faller inn under, ta kontakt med vår fagsjef Britt Ingunn Wee Sævig.

Generelle vilkår for søknad om forskningsmidler

Barnekreftforeningen bidrar til forskning på relevante, barneonkologiske forskningsprosjekter hvor resultatene forventes å komme barn og ungdom med kreft i Norge til gode.

Les mer om vilkårene for søknad om forskningsmidler her.

Gave

Ved å gi en gave, gir du barn og familier rammet av kreft, gylne øyeblikk og hjelp i en sårbar og vanskelig tid. Sammen skal vi finne bedre behandlingsmetoder og kommer nærmere drømmen om at alle barn skal overleve kreft. Tusen takk!

Om gaven
Om deg