Smilefjes for barnekreftsaken

De gule rundballene på norske jorder er i år farget gule til inntekt for Barnekreftforeningen. Nå utfordrer Felleskjøpet Agri norske bønder til å tegne smilefjes på rundballene. Deres ønske er at hele Norge skal smile for barnekreftsaken.

Samarbeidet mellom Barnekreftforeningen og Felleskjøpet skal gi positivitet og glede til de som er rammet av barnekreft.

Gjennom Smilefjes utfordrer vi norske bønder til å tegne smilefjes på de gule rundballene, og vi oppfordrer alle nordmenn til å dele et smilefjes med hverandre i sosiale medier. I år skal smilet være et symbol for barnekreftsaken, sier Hanne Lauritzen, kommunikasjonssjef i Felleskjøpet Agri.

Smilefjeskampanjen ble lansert denne uken, og allerede kan man se de smilende rundballene dukke opp langs veiene.

Kan utgjøre en forskjell

Et smil representerer varme, omtanke, og glede. Ting som er viktig for barn og familier som er rammet av kreft. Et smil kan utgjøre en stor forskjell og det håper vi Smilefjes-kampanjen også vil gjøre, sier daglig leder i Barnekreftforeningen, Trine Nicolaysen.

Støtt kampanjen her

Hermann (11år) har hatt kreft. Han er heldigvis frisk nå, men han tenker mye på de barna som ikke er det.
- Det er hyggelig å få et smil mot seg når man er syk, sier han i filmen

(919) 02099

Gavekonto 7058 09 33333