Gi en gave

Gi en gave

  Ved å støtte, gir du kreftsyke barn og deres familier gylne øyeblikk og hjelp i en sårbar og vanskelig tid. 

  Sammen skal vi finne bedre behandlingsmetoder og kommer nærmere drømmen om at alle barn skal overleve kreft. 

  Det er bare mulig ved at du støtter vårt arbeid. Tusen takk!

  SMS: Send kodeord Gave til 02099 og gi 150 kr.
  GAVEKONTO: 7058 09 33333

  Når et liv går tapt er det mange som hedrer minnet til en nærstående med en minnegave til Barnekreftforeningen. Minnegaver ønskes oftest istedet for blomster. Å gi en minnegave til Barnekreftforeningen bidrar til at flere barn og ungdom kan overleve kreft. 

  Minnegaver kan gis på kontonummer, ved å fylle ut underliggende skjema eller ved å starte egen innsamling. 

  Konto
  Minnegaver kan gis til  konto 7058 09 33333. I kommentarfeltet må du skrive navn på avdøde, og hvem som gir gaven. Skrive så mye kontaktinformasjon til pårørende som du får plass til, så vi kan sende en takk og liste over givere. Hilsen blir fra kontoeier navn med mindre du skriver noe annet.

  Skjema
  Alle som ønsker å gi kan fylle ut underliggende skjema. 

  Egen innsamling
  Ønsker dere å starte deres egen innsamling kan dette gjøres via Min innsamling,

  Her kan alle legge igjen en hilsen, og dere kan enkelt følge med på hvor mye som er samlet inn. Innsamlingen kan også spres på sosiale medier. 

  Hvis du ønsker at Barnekreftforeningen sender en takk i posten, trenger vi navn og adresse på nærmeste pårørende, samt navnet på den som hedres, og tid og sted for begravelsen/minneseremonien.

  Ønsker du annonse?

  Barnekreftforeningen kan sette inn en annonse i en valgfri avis etter begravelsen. Gi oss beskjed på e-post kontakt@barnekreftforeningen.no eller telefon (919) 02099 hvis dette er ønskelig.

  Mange ønsker en innsamling til et godt formål i stedet for gaver når de f.eks runder år.

  Jubileumsgaver kan gis på gjennom å opprette en bursdagsinnsamling på Facebook, gjennom Min innsamling på våre nettsider, til vårt kontonummer, eller ved å fylle ut underliggende skjema.

  Facebook-innsamling
  En enkel måte å samle inn penger på, og man kan legge ved en hilsen. Trykk her for å komme til vår innsamlingsside på Facebook.

  Min innsamling
  Ønsker dere å starte deres egen innsamling kan dette gjøres via Min innsamling, her kan dere enkelt følge med på hvor mye dere har samlet inn, i tillegg gir det mulighet for å legge igjen en hilsen.

  Konto
  Penger som samles inn under en evt feiring kan settes inn på konto 7058 09 33333. Merk beløpet med anledning, samt navn og adresse på den som feires.

  Skjema
  Alle som ønsker å gi kan fylle ut underliggende skjema.

  Vi gjør oppmerksom på at gaver over kr. 500,- er fradragsberettiget. Send oss da fødsels- og personnummer eller organisasjonsnummer for bedriftsgaver - slik at vi får sendt nødvendig dokumentasjon som kan legges fram for skattemyndighetene.

  Del:

  Besøksadressetil toppen

  Øvre Vollgate 11
  0158 Oslo

  (919) 02099

  Postadressetil toppen

  Postboks 78, Sentrum
  0101 Oslo

  Informasjontil toppen

  Org nr. 985 550 999
  Gavekonto 7058 09 33333
  BIC (Swift) DNBANOKKXXX
  IBAN NO94 7058 0933 333
  Personvern

  Innsamlingskontrollen
  Innsamlingskontrollen
  Utviklet av Imaker as