Gi en gave

Støtt Barnekreftforeningentil toppen

Ved å støtte, gir du kreftsyke barn og deres familier gylne øyeblikk og hjelp i en sårbar og vanskelig tid.

Sammen skal vi finne bedre behandlingsmetoder og kommer nærmere drømmen om at alle barn skal overleve kreft.

Det er bare mulig ved at du støtter vårt arbeid. Tusen takk!

SMS: Send kodeord Gave til 02099 og gi 150 kr.
    GAVEKONTO: 7058 09 33333

Når et liv går tapt er det mange som hedrer minnet til en nærstående med en minnegave til Barnekreftforeningen. Minnegaver ønskes oftest istedet for blomster. Å gi en minnegave til Barnekreftforeningen bidrar til at flere barn og ungdom kan overleve kreft.

Minnegaver kan gis til  konto 7058 09 33333.  I kommentarfeltet må du skrive navn på avdøde, og hvem som gir gaven. Skrive så mye kontaktinformasjon til pårørende som du får plass til, så vi kan sende en takk og liste over givere. Hilsen blir fra kontoeier navn med mindre du skriver noe annet.

Egen innsamling
    Ønsker dere å starte deres egen innsamling kan dette gjøres via Min innsamling,

Her kan alle legge igjen en hilsen, og dere kan enkelt følge med på hvor mye som er samlet inn. Innsamlingen kan også spres på sosiale medier.

Hvis du ønsker at Barnekreftforeningen sender en takk i posten, trenger vi navn og adresse på nærmeste pårørende, samt navnet på den som hedres, og tid og sted for begravelsen/minneseremonien.

Ønsker du annonse?

Barnekreftforeningen kan sette inn en annonse i en valgfri avis etter begravelsen. Gi oss beskjed på e-post kontakt@barnekreftforeningen.no eller telefon (919) 02099 hvis dette er ønskelig.

Mange ønsker en innsamling til et godt formål i stedet for gaver når de f.eks runder år.
    Penger som samles inn under en evt feiring kan settes inn på konto 7058 09 33333. Merk beløpet med anledning, samt navn og adresse på den som feires.

Vi gjør oppmerksom på at gaver over kr. 500,- er fradragsberettiget. Send oss da fødsels- og personnummer eller organisasjonsnummer for bedriftsgaver - slik at vi får sendt nødvendig dokumentasjon som kan legges fram for skattemyndighetene.

Ønsker dere å starte deres egen innsamling kan dette gjøres via Min innsamling, her kan dere enkelt følge med på hvor mye dere har samlet inn, i tillegg gir det mulighet for å legge igjen en hilsen.

(919) 02099

Gavekonto 7058 09 33333