Vestfold

Hva skjer i Vestfold

Invitasjon til mistetsamling med Julekonsert og pizza på Egon

Barnekreftforeningen Oslo og Akershus inviterer til vakker julekonsert i Nordstrand kirke fredag 22. desember

Invitasjon til mistetsamling med Julekonsert og pizza på Egon - les hele saken

Mammatreff i mistetgruppen 12. desember

Barnekreftforeningen Oslo og Akerhus inviterer til mammatreff i mistetgruppen med kransebindingskurs, tirsdag 12. desember kl. 18.00 på Verket Blomsterbinderi.

Mammatreff i mistetgruppen 12. desember - les hele saken

Barnekreftforeningen inviterer til kurs for lærere om seneffekter

Når et barn eller en ungdom som har hatt kreft kommer tilbake til barnehage/skole, står pedagogene ofte overfor nye og ukjente utfordringer.

Barnekreftforeningen inviterer til kurs for lærere om seneffekter - les hele saken

Juletretur

Barnekreftforeningen Vestfold inviterer til juletretur søndag 17. desember kl. 11.00

Juletretur - les hele saken

Årsmøte 2018

Vi ønsker velkommen til årsmøte 2018 på Thon Hotell Opera Oslo, 9.-11. februar.

Årsmøte 2018 - les hele saken

Oppdater din profil

Vi vil oppfordre alle våre medlemmer til å gå inn på min side på www.barnekreftforeningen.no og oppdatere sin informasjon.

Oppdater din profil - les hele saken

(919) 02099