Vestfold

Hva skjer i Vestfold

Barnekreftforeningen inviterer til sorgsamling helgen 6. – 8. oktober.

Vi skal være på Hurdalssjøen hotell og konferansesenter nord for Gardermoen. Samlingen er både for foreldre og søsken som har mistet et barn/ungdom, og for foreldre som har mistet sitt eneste barn.

Barnekreftforeningen inviterer til sorgsamling helgen 6. – 8. oktober. - les hele saken

Kjærestekurs for foreldre som har mistet sitt barn i kreft

Invitasjon til parkurs (kjærestekurs) for foreldre som har mistet sitt barn i kreft, 15.- 17. september på Holmen Fjordhotell i Asker.

Kjærestekurs for foreldre som har mistet sitt barn i kreft - les hele saken

En uforglemmelig togreise til Kristiansand

21.-24. september inviterer NSB våre medlemmer til en uforglemmelig togreise til Kristiansand. Invitasjonen går til barn eller ungdom med familie som har eller har hatt kreft og bor i intercity-triangelet.

En uforglemmelig togreise til Kristiansand - les hele saken

KK–mila 2. september 2017

Vi trenger flere med på laget på laget til årets løpefest: KK-mila 2017.

KK–mila 2. september 2017 - les hele saken

Gratis sommerleir på Lågøya

Er du mellom 14 og 18 år? Har noen i familien din kreft? Eller har du mistet et familiemedlem i kreft?

Gratis sommerleir på Lågøya - les hele saken

Foreldretur til Krakow 3.-5. november 2017

Vi inviterer alle foreldre i Barnekreftforeningen Vestfold til en sosial helg med likemannsarbeid i fantastiske Krakow. Det er begrenset antall plasser.

Foreldretur til Krakow 3.-5. november 2017 - les hele saken

FMM | Ferie Med Mening 2017

Skal dere bare på én ferie i år? La det bli denne!

31.7-6.8 2017 er det igjen duket for Ferie Med Mening (FMM). Denne gangen på Skiringssal Folkehøyskole i Sandefjord.

FMM | Ferie Med Mening 2017 - les hele saken

Velkommen til Dyreparken, Badelandet og Abra Havn 8.-10. september 2017

Hiv o hoi, alle landkrabber! Barnekreftforeningen Vestfold kaster loss og inviterer små og store sjørøvere til en ekte Sjørøverweekend i Dyreparken, Badelandet og Abra Havn.

Velkommen til Dyreparken, Badelandet og Abra Havn 8.-10. september 2017 - les hele saken

02099

Besøksadre