Vestfold

Hva skjer i Vestfold

Årsmøte 2018

Vi ønsker velkommen til årsmøte 2018 på Thon Hotell Opera Oslo, 9.-11. februar.

Årsmøte 2018 - les hele saken

Mistetsamling på Lanternen Restaurant med Sunniva Gylver

Barnekreftforeningen Oslo og Akershus inviterer til mistetsamling med foredrag, hyggelig samvær og mat på Lanternen Restaurant på Bygdøy i Oslo, tirsdag 7. november kl. 18.00.

Mistetsamling på Lanternen Restaurant med Sunniva Gylver - les hele saken

Velkommen til julemiddag 2017

Barnekreftforeningen i Vestfold ønsker alle medlemmer og spesielt inviterte velkommen til årets julemiddag.

Velkommen til julemiddag 2017 - les hele saken

Velkommen til kinodager

Vi ønsker velkommen til kinodager på Hjertnes i Sandefjord, søndagene 24. september og 19. november

Velkommen til kinodager - les hele saken

SøndagsBowling 15. oktober

Vi inviterer til bowling for hele familien på Vallø Bowling i Tønsberg.

SøndagsBowling 15. oktober - les hele saken

Seneffektsamling på Grand Terminus Hotell i Bergen 27. til 29.oktober 2017

Barnekreftforeningen inviterer til en helg for foreldre og foresatte til barn og ungdom med seneffekter etter kreftbehandling. I løpet av helgen vil det bli lagt opptil foredrag, samtalegrupper og aktiviteter. Oppstart fredag 27.10. med middag kl 1900 og avslutning søndag 29.10.etter frokost.

Seneffektsamling på Grand Terminus Hotell i Bergen 27. til 29.oktober 2017 - les hele saken

Foreldretur til Krakow 3.-5. november 2017

Vi inviterer alle foreldre i Barnekreftforeningen Vestfold til en sosial helg med likemannsarbeid i fantastiske Krakow. Det er begrenset antall plasser.

Foreldretur til Krakow 3.-5. november 2017 - les hele saken