Gaver

Har du barn som har kreft? Barnekreftforeningen inviterer deg til foreldreaften på Rikshospitalet – Barnemedisinsk avdeling – seksjon 3, kl 20.00 - 22.00.

Vi møtes for en hyggelig prat og vi bringer med nystekt pizza og drikke. Kanskje vi kan hjelpe dere med noe? Vi kan fortelle litt om oss, og hva vi gjør. Vi er der for dere. Alle foreldre til barn/ungdom med kreft er hjertelig velkomne uavhengig av diagnose og avdeling dere ligger på.

Vi har fast møtested på kjøkkenet - Barnemedisinsk avdeling – seksjon 3.

Ingen påmelding og vi krever ikke medlemskap for deltakelse. Det er bare å komme.

Passer ikke denne datoen, så er vi tilgjengelig på samme sted og tidspunkt på følgende datoer vinter/vår 2020:

15. januar
29. januar
12. februar
26. februar
11. mars
25. mars
  6. mai
20. mai
  3. juni
17. juni

Bli medlem

Vi er her for deg som er i familie til et barn rammet av kreft! Ved å bli medlem hos oss, vil vi gi deg støtte og tilbud. Ønsker du bare å støtte oss, må du velge et støttemedlemskap. Takk til alle som er med og støtter!

Om bedriften
Om kontaktpersonen