Gi gave

For fjerde året på rad arrangerer Barnekreftforeningen sin aktive innsamlingsaksjon, Løp for meg. Løpet er lagt til september for å markere Den Internasjonale Barnekreftmåneden.

I år som i fjor inviterer vi "barn" i alle aldre, til å løpe for de barna og ungdommene som rammes av kreft.

Det spiller ingen rolle hvor fort eller langt du løper. Det som virkelig betyr noe, er den viktige saken du løper for. Gjennom din deltakelse er du med å bekjempe barnekreft!

Slik deltar du

Løp der du er
Det eneste du trenger å gjøre for å delta, er å melde deg på og finne en fin plass å løpe i september. For mer informasjon om enkeltpåmelding og familie-påmelding, les her.

Klikk deg inn på denne siden for påmelding til årets Løp for meg!
Du velger selv når du vil løpe, hvor løypa skal gå og hvor langt du vil løpe. Det er også mulig å løpe flere ganger.

I påmeldingsskjemaet vil du få disse valgmulighetene

1. Kjøp et elektronisk startnummer (pdf), som du enkelt kan printe ut selv, og feste på t-skjorta når du løper. Startnummeret er blankt, slik at du kan skrive det du selv ønsker - enten det er eget navn, en hilsen til noen du løper for, eller lagnavnet til gjengen du løper med.
Pris: 200,-

2. Kjøp et fysisk startnummer og medalje eller tskjorte, og få det tilsendt med posten.
Pris: 250,-

3. Kjøp et fysisk startnummer, medalje og t-skjorte i ønsket størrelse (kun barnestørrelser), og få det tilsendt med posten.
Pris: 300,-

4. For påmelding som familie, eller større gruppe, kan du kjøpe en rabattert familiepakke. Pakken koster 750,- og inneholder 4 medaljer, 4 startnummer og 2 t-skjorter i ønsket barnestørrelse. Her er det også mulig å legge til ekstra barn for 50,- per barn. Meld på familien her!

Obs! Meld deg på innen 18. august, for å være sikret levering innen 1. september. Startnummer, medaljer og t-skjorter sendes til én adresse. Porto er inkludert i prisen.

Finn et løp i nærheten av deg
Les mer om årets løps-arrangementer her.

Ønsker du å bli med på et lokalt løp? Nederst på denne siden vil du finne en oversikt over alle løpene som arrangeres i september. Melder du deg på et arrangement etter 15. august omdirigeres du til siden for enkeltpåmeldinger, og løpsmateriellet sendes med posten til din adresse.

Skoler og Barnehager som ønsker å arrangere Løp for meg i september, kan gjerne gjøre dette i form av en egen innsamlingsaksjoner her, eller på Facebook.

For spørsmål om lokale arrangementer - send gjerne en e-post til [email protected]

Meld på et bedriftslag
Skap samhold og aktivitetsglede blant kollegaene på arbeidsplassen, og meld på bedriften din! Løp sammen, eller hver for dere gjennom hele september. Et sprekt initiativ som er godt for kroppen, samtidig som dere bidrar i kampen mot barnekreft. Les mer om bedriftspakkene her.

Er du og dine ansatte lei av å sitte stille på hjemmekontor? Hva er vel mer motiverende enn trening med mening! Lag interne konkurranser og aktivitetsmål, eller utfordre en bedriftspartner til å tilbakelegge flest mulig kilometer i løpet av september. Vi sender en pokal til den bedriften som kommer lengst!

Meld på et bedriftslag her!

Som bedrift kan dere velge mellom liten og stor deltakerpakke.

Liten pakke inneholder
- Markedsmateriell for å vise støtten og engasjementet i sosiale medier og intern kommunikasjon
- Elektronisk startnummer (PDF) til alle ansatte/deltakere
- Diplom til alle som har deltatt
Pris: 30.000,-

Stor pakke inneholder
- Markedsmateriell for å vise støtten og engasjementet i sosiale medier og intern kommunikasjon
- Elektronisk startnummer (PDF) til alle ansatte/deltakere
- Diplom til alle som har deltatt
- Logo på årets startnummer, som sendes ut til alle deltakerne under årets løp
Pris: 100.000,-

Frist for å få logoen på årets startnummer er 1. august, men det er fremdeles mulig å melde seg på helt frem til 30. september!

For spørsmål rundt bedriftspåmelding, send en e-post til [email protected]

PS! Er dine ansatte på Strava? Bli med i klubben vår på Strava og registrer innsatsen der.

Hver lørdag i september vil det bli premieutdeling i Facebook-arrangementet vårt. Her blir det gavedryss, der alle som trykker "skal" er med i trekningen av giveaways og flotte premier! 

Psst!

Alle som deltar på årets Løp for meg må til enhver tid overholde de gjeldende smittevernreglene. Husk derfor å oppdatere dere på myndighetenes regler for smittevern, før dere planlegger et eventuelt felles løpsarrangement.

Hva gjør jeg når jeg er ferdig med å løpe?

Når du har løpt, kan du registrere distansen du har tilbakelagt - slik at du havner på den offisielle resultatlista.

Du velger selv hvor ofte du registrerer, dersom du løper flere ganger, men distansene vil ikke summeres automatisk. Ønsker du å finne totaldistansen din må du søke opp eget navn/lagnavn/arrangement, for så å summere.

Har du deltatt på et lokalt arrangement, eller bedriftslag, må du derfor huske å legge til navnet på det aktuelle løpsarrangementet/laget, når du registrerer resultatet ditt.

Skriv ut diplomet du fikk tilsendt i bekreftelsesmailen og lag din egen premieseremoni!

Tagg gjerne bildene dere legger ut i sosiale medier med @barnekreftforeningen og #løpformeg - så ser vi hvem som løper sammen med oss!

Ofte silte spørsmål

Må man løpe, eller kan man gå?

Selv om det heter Løp for meg, betyr ikke det at man løpe. Du velger selv om du vil gå, jogge eller løpe. Her er det ikke tid og tempo som er det viktigste, men at vi er ute og tilbakelegger distansen i fellesskap for den gode saken. Dette er et løp der absolutt alle kan delta, uavhengig av fysiske forutsetninger.

Trenger jeg Strava eller GPS-klokke for å delta?

Nei, det trenger du ikke. Du kan loggføre løpet ditt akkurat slik du vil. Resultatet, med antall meter løpt, skal uansett registreres på en egen side når du har løpt. Du velger selv om du vil registrere løpene dine fortløpende, eller samle opp alt til slutt. Dersom du registrerer fortløpende vil ikke distansen summeres automatisk. Ved å registrere resultatet ditt havner du også på den offisielle resultatlista.

Link til registeringssiden kommer!

Obs! Har du deltatt på et lokalt arrangement, eller bedriftslag - husk å legge til det aktuelle navnet på løpsarrangementet eller laget. På denne måten kan dere søke opp den totale innsatsen deres.

Er det påmeldingsfrist?

Du kan melde deg på helt frem til 30. september, som er siste løpsdagen. Har du bestilt ting med posten vil dette sendes fortløpende, så langt lageret rekker.

Fristen for å få tilsendt startnummer, medalje og t-skjorte innen 1. september er 18. august, for enkeltpåmeldinger/familiepåmeldinger, og 15. august for arrangører.

Jeg har meldt meg på, men ikke fått bekreftelsesmail?

Da sjekker du først postkassen med søppelpost. Hvis du mot formodning ikke finner bekreftelsesmailen der heller, send en e-post til [email protected]

Hvordan får jeg startnummeret mitt?

Dersom du kjøper et elektronisk startnummer, får du dette tilsendt på e-post innen 1. september. Startnummeret er blankt, slik at du kan skrive det du selv ønsker - enten det er eget navn, en hilsen til noen du løper for, eller lagnavnet til gjengen du løper med.

Dersom du kjøper et fysisk startnummer vil dette sendes med posten. Meld deg på innen 18. august, for å være sikret levering innen 1. september. Alt løpsmateriell sendes til én adresse. Porto er inkludert i prisen.

Har du meldt deg på et lokalt arrangement innen 15. august kan du hente startnummeret ditt på løpsdagen, når du registrerer deg hos arrangøren. Ved påmeldinger til lokalløp etter 15. august, sendes alt løpsmateriell til din registrerte postadresse.

Det er ikke obligatorisk med startnummer for å gjennomføre Løp for meg i september.

Kan man løpe flere sammen?

Ja! Så lenge myndighetenes retningslinjer for smittevern opprettholdes, er det supert å løpe flere sammen.

Arranger et løp der du bor, finn et løpsarrangement i nærheten av deg, få med familien og vennegjengen, eller meld på et bedriftslag. Mulighetene er mange!

Alle som deltar på årets Løp for meg må til enhver tid overholde de gjeldende smittevernreglene. Sjekk ut Folkehelseinstituttets regler for arrangementer, samlinger og aktiviteter her. Her finner du også gode sjekklister for å sikre en koronavennlig gjennomføring av løpet, dersom dere er flere som skal løpe sammen.

Hva går pengene til?

Inntektene tilknyttet Løp for meg går til forskning på barnekreft, og Barnekreftforeningens arbeid for barn og unge som rammes av kreft.

Les mer her, om hvordan vi bruker pengene.

Jeg får ikke løpt likevel - kan noen andre overta mitt startnummer?

Ja, det går helt fint. Hvis vedkommende som overtar ditt startnummer ønsker å løpe i sitt eget navn - og ikke ditt - sender du eller vennen din en e-post til [email protected] med denne informasjonen:

- Navn på vedkommende som opprinnelig kjøpte startnummeret.

- Kontaktinformasjon på vedkommende som overtar startnummeret;
navn, telefonnummer, e-post og adresse.

Ved å delta på Løp for meg aksepterer du følgende:

  • Du overholder til enhver tid de gjeldende smittevernreglene. Enten du løper alene eller sammen med andre.
  • Du deltar på egen risiko.
  • Vi refunderer ikke startkontingenten, påmeldingen er bindende.
  • Vi refunderer ikke startkontingenten ved uforutsette hendelser som krever at arrangementet må avlyses (feks. ekstremvær eller epidemier)
  • Vårt konsept må ikke stenge byens gater for trafikk og forgjengere på grunn av løpet. Løpingen skal være en del av bybildet.
  • Du må følge trafikkreglene og vise hensyn når du løper eller går.
  • Du ser til høyre og venstre i alle typer kryss. Alltid.
  • Du tar hensyn til alle som beveger seg i løypen, dersom dere er flere.
  • Vi forbeholder oss retten til eventuelle endringer.

Del artikkelen på Facebook, Twitter