Gaver
Holde hender
Bilde: Thinkstock
Gaver via kontonummer

Minnegaver kan gis på kontonummer 7058 09 33333. I kommentarfeltet må du skrive navn på avdøde. Skriv gjerne så mye kontaktinformasjon til pårørende som du får plass til, så vi kan sende en takk til pårørende og liste over givere. Hilsen blir fra kontoeiers navn med mindre du skriver noe annet.

Minneaksjon

Ved å starte en minneaksjon kan du invitere alle berørte slik at de kan legge igjen et bidrag og en hilsen til avdøde og pårørende. Her kan du enkelt følge med på hvor mye som er samlet inn og du kan dele innsamlingen på sosiale medier.

Takkebrev

Hvis du ønsker at Barnekreftforeningen sender en takk i posten, trenger vi navn og adresse på nærmeste pårørende, samt navnet på den som hedres, og tid og sted for begravelsen/minneseremonien.

Avisannonse

Barnekreftforeningen kan sette inn en annonse i en valgfri avis etter begravelsen. Gi oss beskjed på e-post kontakt@barnekreftforeningen.no eller telefon (919) 02099 hvis dette er ønskelig.