Gi gave

Christer Rødseth delte sine beste baketips med Barnekreftforeningen

Christer Rødseth holder bakekurs over Teams Christer Rødseth holder bakekurs over Teams

Søndag formiddag hadde flere av de påmeldte forberedt seg til søndagens bakekurs med å lage flotte bolledeiger for å bake sammen med Christer.  Kanelboller med godteri sto på menyen.

Deltagerne hadde på forhånd fått en bolleoppskrift fra Christer for å gjøre seg klare til kurset.

"Oppskriften har jeg fått fra min mor, men jeg har endret litt på den, så nå er den enda litt bedre, sier Christer lurt til deltagerne".

Christer Rødseth

Kjendiskokken fra Aurskog har fulgt Barnekreftforeningen og vært støttemedlem i lang tid. Han ville gjøre noe mer og kom på at han kunne dele gleden han får ved å lage mat med Barnekreftforeningens medlemmer.

– Jeg vil at barn skal ha det bra, og hvis jeg kan bidra til det, så er det veldig bra. Jeg ønsket å ha en time med Barnekreftforeningens medlemmer der de bare kan kose seg å kjenne på gleden med å lage mat.

Christer forteller at å lage mat alltid har vært en fin måte å hjelpe tankene over på noe hyggelig, for eksempel hvis noe i livet ikke er så bra.

Mat har alltid vært min «Go to» når jeg vil føle med bedre sier Christer til Barnekreftforeningen.

Det var tydelig at Christer inspirerte de ivrige deltagerne i løpet av baketimen.  Sammen laget de kanelknuter og gullsløyfeboller med sitronkrem i.Tilbakemeldingene var veldig positive fra deltagerne som hadde kost seg, flettet bolledeig og pyntet med både Non Stop, marsipan og marshmallows.

Vi håper bollene smakte godt!

Stolte deltagere viser frem bollene de har laget
Christers ferdigstekte kanelsnurrer med Non Stop

Del artikkelen på Facebook, Twitter

Bli medlem

Vi er her for deg som er i familie til et barn rammet av kreft! Ved å bli medlem hos oss, vil vi gi deg støtte og tilbud. Ønsker du bare å støtte oss, må du velge et støttemedlemskap. Takk til alle som er med og støtter!

Om bedriften
Om kontaktpersonen
Submit