Gi gave

Instabank samlet inn 200.000 til barnekreftsaken

Instabank

- Valget ble lett! At Barnekreftforeningen i tillegg hadde «Løp for meg» ga oss inspirasjon til å sette i gang «Kom i form for en god sak», sier Helge Midttun, Leder for HR og Kundesenter i Instabank.

Startskuddet gikk på selveste Barnekreftdagen den 15. februar og med et mål om å samle inn hele 200.000. Instabank satte i gang en intern innsamlingsaksjon der diverse aktiviteter ga et beløp til Barnekreftforeningen. Alle ansatte kunne være med å bidra for å nå målet ved å være aktive på mange forskjellige måter. Både styrketrening, ballsport, svømming, sykling og løping var en del av konseptet.

Intern konkurranse og stort engasjement  

De ansatte var veldig motiverte og konkurrerte om å være på topp 3 og topp 10-listen. Jevnlig ble det sendt ut statusmailer med inspirasjon som oppfordret alle til å registrere øktene som ble gjennomført. Den siste dagen i september nådde de målet og kunne overrekke fantastiske 200.000 kr til Barnekreftforeningen.

- Det har vært veldig motiverende for Instabank å kunne støtte en så utrolig viktig sak som Barnekreftforeningens arbeid. Vi har gjennom opplegget med pengestøtte som trigges av fysisk aktivitet blant bankens ansatte oppnådd både positive helseeffekter og et fellesskap rundt oppgaven med å klare innsamlingsmålet vi hadde satt. Dette har vært utrolig meningsfylt og morsomt å være en del av, og vi vil se om det er mulig å gjøre mer sammen med Barnekreftforeningen fremover, sier Robert Berg, CEO i Instabank. 

- Tilbakemeldingene har vært utelukkende positive, og mange sier de har vært mer aktive enn ellers. Etter at vi kom i mål med innsamlingen, savner man å ha et sted å registrere treningsøktene sine, sier Helge Midttun i Instabank.   

- Vi er utrolig takknemlig for det generøse bidraget fra Instabank. De har tatt Løp for meg til et nytt nivå, og det er veldig imponerende og gøy å se hva de har fått til med sitt kreative konsept. Tenk å få de ansatte til å gjøre noe bra for egen helse samtidig som de aktivt bekjemper barnekreft! » sier Trine Nicolaysen, daglig leder i Barnekreftforeningen.   

Del artikkelen på Facebook, Twitter

Gave

Med din gave, gir du barn og familier som er rammet av kreft, håp i en vanskelig tid. Sammen skal vi finne bedre behandlingsmetoder, slik at flere barn får et godt liv etter behandling. Tusen takk!

Om gaven
Om deg
Skattefradrag krever personnummer
Submit