Gi gave

Hvert år pyntes bobla for å samle inn penger til trivselstiltak for barn og unge med kreft

Julebilen Julebilen

Ideen om Julebilen startet for fire år siden. Thomas som er initiativtaker bak Julebilen, hadde et overpyntet julehus med digitalt show på huset. Han inviterte masse folk til julehygge med hest og vogn, bål og hygge.

– Jeg tenkte at oppmerksomheten måtte komme noen til nytte, og bestemte meg raskt for å gjøre noe for Barnekreftforeningen, sier Thomas.

Han hadde sett reklamer og informasjon om foreningen som gjorde sterkt inntrykk på han.

– Jeg ble ekstra takknemlig over selv å ha friske barn, sier Thomas.

Etter dette ballet det på seg. Thomas ville fortsette med å rette oppmerksomhet mot Barnekreftforeningen, og fikk hjelp av familie, venner og kollegaer til innkjøp av det som skulle bli Julebilen.

– Med den sprer jeg juleglede og julemusikk. Jeg har også noen arrangementer med lykkehjul og bålkos.

Thomas har fått med seg lokale bedrifter til å sponse premier- og det får smilet frem hos folk rundt han.

Siden han startet for fire år siden har de samlet inn over 100 000 kroner, og tilbakemeldingen har bare vært positive forteller Thomas.

Når pengene går til Barnekreftforenignen, så varmer det enda flere sjeler. Jeg har blitt stoppet flere ganger og fått gode tilbakemeldinger, også fra pårørende som har eller har hatt barn med kreft. De historiene har bare gitt meg enda mer driv. Barn skal ha det bra!

Thomas Jærnes Coe

Thomas forteller at Julebilen har blitt en tradisjon. Nå håper han bare at bobla holder og at noen nevenyttige med litt erfaring på biler kan bidra med litt vedlikehold etterhvert.

– Julebilen har kommet for å bli, og jeg ønsker at alle skal få glede av den og budskapet så lenge som mulig!

Les mer om Julebilen på Facebook

Del artikkelen på Facebook, Twitter

Gave

Ved å gi en gave, gir du barn og familier rammet av kreft, gylne øyeblikk og hjelp i en sårbar og vanskelig tid. Sammen skal vi finne bedre behandlingsmetoder og kommer nærmere drømmen om at alle barn skal overleve kreft. Tusen takk!

Om gaven
Om deg
Skattefradrag krever personnummer
Submit