Gi gave

K(ult)ur mot kreft - et forrykende sceneshow til inntekt for barnekreftforskning

Adam

Frivillige med hjerte for saken

Under årets show var det over 50 medvirkende som jobbet frivillig på K(ult)ur mot kreft.
- Det betyr mye at så mange vil være med på prosjektene mine og våre. Det er lagt ned enormt mange timer for å få det til å gå i hop, sier Sander.

Sander forteller at blant annet danserne i KMK CREW har stilt opp dag, kveld og natt for å øve på koreografi, fikse kostymer og rekvisitter, være med å rigge scene og backstage, samt masse andre oppgaver som er helt avgjørende for et show av denne størrelsen.

Over 319.000 til forskning

Sander Mathisen Skjerva Foto: BT STOKKE AS

Barnekreftforeningen er selvsagt utrolig imponert over det Hadelendingen har fått til. K(ult)ur mot kreft har genert over 319.000 til sammen de siste årene, som har blitt gitt til forskning på barnekreft. Det er Sander og samarbeidspartneren meget stolte av.

– Vi har våre inntekter fra billettsalg, sponsorer og kiosk. Men sponsorer er nok den største inntekten i tillegg til billettsalget, forteller Sander.


Nytt show i 2024 kan lokke med humorinnslag

Sander er allerede i gang med å planlegge neste års show.
- Artister blir forespurt i disse dager, og vi håper og tror jeg at neste års lineup blir veldig bra, sier en engasjert Sander. Og legger til:
– Kanskje med noe mer humor og latter enn vi tidligere har hatt.

Datoen er allerede satt, og 24.august 2024, kan du få med deg K(ult)ur mot Kreft i Størenslunden Park i Brandbu. Arrangementet er opprettet på facebook.

Del artikkelen på Facebook, Twitter

Gave

Med din gave, gir du barn og familier som er rammet av kreft, håp i en vanskelig tid. Sammen skal vi finne bedre behandlingsmetoder, slik at flere barn får et godt liv etter behandling. Tusen takk!

Om gaven
Om deg
Skattefradrag krever personnummer
Submit