Gi gave

Stolt hovedsponsor for Barnekreftforeningen

Kristine Berger på Nille Storo, Oslo

Kjersti Hobøl, administrerende direktør i Nille forteller stolt om samarbeidet med Barnekreftforeningen, og innsatsen de gjør for å støtte opp rundt saken- spesielt i september måned.

"Det gjør en forskjell for alle oss i Nille, å kunne være med å bidra til økt forskning og utvikling innen barnekreft. Dette er et formål vi vil fortsette å støtte, og vårt mål er å kunne øke støtten år for år".

Kjersti Hobøl, administrerende direktør i Nille.

Stolte ansatte

Kristine Berger jobber på Nille Storo i Oslo, og har vært ansatt i Nille siden 2013. Hun har vært med å fronte samarbeidet med Barnekreftforeningen i mange år, og forteller at både hun og hennes kollegaer er stolte over å få bidra med å fronte barnekreftsaken.

–  Jeg syns det er veldig bra at vi samarbeider med Barnekreftforeningen, og saken har jo fått veldig mye mer fokus de siste årene. Spesielt rundt barnekreftmåneden i september og på barnekreftdagen 15. februar.

Kristine legger til at hun syns det er positivt at Nille kan bidra med oppmerksomhet på en mer miljøvennlig måte enn før, da de ga støtte for salg av plastposer.

–  Nå har vi masse flotte produkter. Vi selger flest sløyfer, men også en god del kubbelys og handlenett. De fleste kjøper produktene fordi de ønsker å støtte, forteller Kristine.

–  Kunder som går med barnevogn kjøper gjerne litt ekstra, sier Kristine og smiler lurt mens viser frem de søte bamsene Gulla og Gulliver.

Kristine Berger fra Nille Storo

Vi ønsker alle Nillebutikkene og deres ansatte lykke til med salget i september!

Samarbeidet bidrar med viktige økonomiske midler som på sikt vil bidra til å bekjempe barnekreft. De mange Nillebutikkene i Norge skaper god oppmerksomhet rundt saken gjennom ved å sette fokus på barnekreft både i september og gjennom året.

Les mer om samarbeidet og se alle produktene som støtter Barnekreftforeningen her

Er din bedrift eller virksomhet interessert i et samarbeid med Barnekreftforeningen, tar vi gjerne en prat med deg.   Les mer om vårt tilbud til bedrifter her

Del artikkelen på Facebook, Twitter

Gave

Med din gave, gir du barn og familier som er rammet av kreft, håp i en vanskelig tid. Sammen skal vi finne bedre behandlingsmetoder, slik at flere barn får et godt liv etter behandling. Tusen takk!

Om gaven
Om deg
Skattefradrag krever personnummer
Submit