Gi gave

Samling for foreldre og søsken som har mistet et barn

Sorgsamling 2021 Sorgsamling 2021

Samlingen er både for foreldre og søsken, og for foreldre som har mistet sitt eneste barn i løpet av de 3 siste årene. De som har mistet for mer enn 3 år siden og som ikke har deltatt på sorgsamling før, er også velkommen til å søke. Program for sorgsamlingen blir laget i samarbeid med psykologspesialist ved Klinikk for Krisepsykologi i Bergen.

Vi tilbyr en kombinasjon av seminar, samtalegrupper, aktiviteter, rekreasjon i samvær med andre i samme situasjon. Vårt ønske er at alle skal få et godt grunnlag til å mestre livet videre med god hjelp fra erfarne likepersoner og fagfolk – og unge frivillige.

Det veksles mellom samlinger i plenum og samtaler i mindre grupper for foreldrene. Søsken samles i samtalegrupper som settes sammen etter alder. Det blir et eget opplegg for ungdom, og om kveldene blir det tilrettelagte aktiviteter til disse.

Vi oppfordrer sterkt til å ta med tenåringer. Av erfaring vet
vi at ungdom kan være vanskelige å få med seg, men tidligere tilbakemeldinger viser at de har stort utbytte av å delta og få møte andre som har det «akkurat som meg».

Les mer om tema for samlingen og priser ved å laste ned invitasjonen.

Påmelding finner du i invitasjonen, eller du kan klikke her

Bli medlem

Vi er her for deg som er i familie til et barn rammet av kreft! Ved å bli medlem hos oss, vil vi gi deg støtte og tilbud. Ønsker du bare å støtte oss, må du velge et støttemedlemskap. Takk til alle som er med og støtter!

Om bedriften
Om kontaktpersonen