Gi gave

Team Rynkeby slo sin egen innsamlingsrekord for fjerde år på rad

Team Rynkeby sjekk

En stor bragd
Det er ingen tvil om at Barnekreftforeningen er imponert over årets bragd. Det var stor applaus i salen da Country Manager, Kenneth Baltzersen røpte summen på årets innsamling.

- Når jeg ser disse menneskene som engasjerer seg 150% i kreftsaken blir jeg fascinert og rørt sa årets leder, Kenneth Baltzersen. 

- Fantastiske folk, fantastisk sak og tidenes beste vær. Årets tur til Paris ble en god opplevelse for alle som var med. Jeg ser store potensialer og muligheter for Team Rynkeby  i tiden fremover, og gleder meg til å ta fatt på neste års sykkelaksjon. Da blir det 9 lag som skal sykle til Paris, sa han. 

Feiring på Gardermoen
 
Det er lov til å være stolt av seg selv etter å ha gjort en så stor innsats som det Team Rynkeby God morgen har gjort i år. På fredag kveld (28.09) var deltagere fra Team Rynkeby med sine lagkapteiner og familier samlet på Gardermoen Quality Airport sammen med Barnekreftforeningen for å markere overrekkelsen. Team Rynkeby God morgen viste årets Rynkebyfilm og dagen ble markert med taler og sang fra Askil på 12 år og faren hans. 

Takker tidligere landslagkaptein for innsatsen
Lars Espen Hansen er ildsjelen som har stått bak veksten av Team Rynkeny. Han startet opp det første Rynkebylaget i Halden i 2013. Siden den gang har Team Rynkeby spredd seg til resten av landet med lag i Nord-Norge, Bergen, Rogaland, Oslo og Østfold. I år også med et nytt lag fra Hedmark/Oppland.  Rett før sommeren overrakte han staffettpinnen som Country manager videre til Kenneth Baltzersen. Baltzersen  ledet de norske lagene på reisen til Paris i år for første gang.  Han er stolt over årets resultat.

- I år har vi hatt flere lag og syklistene har jobbet hardt, understreket Baltzersen under markeringen. 

Lars Espen fortalte til syklistene at han må klype seg selv i armen for å forstå hvilken utvikling som har skjedd siden han bestemte seg for å starte opp Team Rynkeby i Norge. Han er imponert over årets syklister, og har stor tro på at Kenneth vil ta dette videre med ny energi og "drive".  

-Kenneth er en bra arvtager, avsluttet han. 

Pengene går til forskning
Barnekreftforeningen takket Team Rynkeby på det varmeste for innsatsen under seremonien. Team Rynkeby er den viktigste samarbeidspartneren til Barnekreftforeningen og de har for femte år på rad bidratt med en betydelig sum til forskning på Barnekreft. 
Leder av Barnekreftforeningen, Trine Nicolaysen, fortalte at pengene skal gå til den økte satsingen på forskning på Barnekreft.

-  Fire av fem barn som får kreft blir friske. Vi gir oss ikke før alle overlever. Derfor trenger vi midler til å forske videre på dette, sa Nicolaysen før applausen brakte løs. 

Det er takket være gode samarbeidspartnere som Team Rynkeny at Barnekreftforeningen kan lyse ut midler til nye forskningsprosjekter. Den 18.september lyste Barnekreftforeningen ut årets forskningsmidler og håper at det vil komme mange gode søknader  som kan gi håp til barn og ungdom med kreft.

Del artikkelen på Facebook, Twitter

Gave

Med din gave, gir du barn og familier som er rammet av kreft, håp i en vanskelig tid. Sammen skal vi finne bedre behandlingsmetoder, slik at flere barn får et godt liv etter behandling. Tusen takk!

Om gaven
Om deg
Skattefradrag krever personnummer
Submit