Gi gave

Truls er ildsjel for barnekreftsaken

Trusl Bang Elkjøp

Truls Bang er en av mange ildsjeler som legger ned en imponerende innsats for barn og unge med kreft. Vi i Barnekreftforeningen er utrolig takknemlig for at det finnes så fine folk som jobber frivillig for barnekreftsaken. Men hvor kommer hans store engasjement fra?

- Etter at Elkjøp introduserte meg for Fotballtrøyefredag, kom tankene om hvordan det ville vært om et av mine barn fikk kreft. Jeg synes det er vanskelig å se barn som ikke har det bra, og et barn som må kjempe for livet er enda verre, sier Truls. Da er viktig å ha noen å støtte seg på som familie, venner og Barnekreftforeningen.

Fotballtrøyefredag og fotballtrøyeauksjon

Da vi ble oppfordret til å ta på oss fotballtrøyer og ta et lagbilde for å støtte denne viktige saken, tenkte jeg at det må da være mulig å gjøre noe mer for barn og unge med kreft.

Truls Bang

Tanken om at det hadde vært kult å auksjonere bort noen lokale fotballtrøyer kom ganske raskt og like fort gikk det fra å være snakk om lokale trøyer til å bli nasjonale trøyer.

Engasjementet på topp hos Elkjøp Sortland

Stort engasjement

- Jeg må si at viljen til å bidra i kampen mot barnekreft er STOR! Jeg har snakket med mange mennesker rundt om i landet vårt som ønsker å bidra. Det er alt fra fotballspillere, deres livspartnere, supportere til stort sett alle fotballklubbene har vært svært positive til saken.

Til inspirasjon for andre

- Barna mine er min største motivasjon. Jeg lar meg også motivere av tanken om at hvis jeg virkelig vil noe, så kan jeg det. Jeg tror mange som ønsker å bidra til noe, begrenser seg selv og sin egen fantasi. Det er viktig å huske på at alle monner drar. Alle bør spørre seg selv: hvordan kan JEG bidra og bestemme seg for å gjøre det.

- For noen er det å vippse 50 kroner, for andre er det kanskje å stille opp med en videohilsen. Noen kan stille opp med en signert fotballtrøye mens andre kjøper en signert fotballtrøye. Noen stiller opp på dugnad, noen lager konkurranser og noen deltar i konkurransene. Det er mange måter å bidra på, bare finn ut hva som passer for deg og gjør det.

Les mer om FotballtrøyeFredag og hvordan du kan bidra her

Del artikkelen på Facebook, Twitter

Gave

Med din gave, gir du barn og familier som er rammet av kreft, håp i en vanskelig tid. Sammen skal vi finne bedre behandlingsmetoder, slik at flere barn får et godt liv etter behandling. Tusen takk!

Om gaven
Om deg
Skattefradrag krever personnummer
Submit