Gi gave

Oslo og Akershus

Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon som drives av familier som er eller har vært rammet av barnekreft. De lokale fylkesforeningene drives av frivillige medlemmer og tillitsvalgte i lokalmiljøet som ønsker å gi rammede familier et trygt sted hvor man skal oppleve tilhørighet og mestring.

Foreningen er for hele familien, det vil si at både det syke barnet, søsken og foreldre inkluderes. Noen av de syke barna er blitt friske, noen er under behandling, mens andre har vi mistet.

Støtt oss

Gaver til Barnekreftforeningen Oslo og Akershus går til støtte- og trivselstilbud for familier i vårt område som har eller har hatt barn med kreft.

Støtt oss via Vipps på nummer 10412

Støtt oss via bank med kontonummer 0533.34.15072

Støtt oss ved å bli støttemedlem

Støtt oss via grasrotandelen, ved å registrere Barnekreftforeningen Oslo og Akershus som din mottaker. Det gjør du enten ved å be din lokale kommisjonær om å taste inn organisasjonsnummeret, eller ved å sende SMS "Grasrotandelen 980643433" til 60000. Vårt organisasjonsnummer er 980 643 433.

Likepersonstjeneste på telefon

En likeperson er en forelder som selv har hatt et barn med kreft. Hos likepersonen kan du få gode råd og tips, og en samtalepartner som fra egen erfaring har innsikt i hva din familie nå går igjennom. Målet med samtalen er at du selv skal oppleve støtte for det du og din familie går igjennom. Les mer om likepersontjenesten her. På grunn av koronapandemien har møtepunktene dessverre blitt innstilt over lang tid. Vi får dessverre ikke møttes på hverken sykehusene for samtaler eller treffes for å dele erfaringer, bekymringer eller sorger på lokale samlinger.

Les mer om telefontjenesten

Vi har opprettet en telefontjeneste både for de som har eller har hatt barn med kreft. På vår telefontjeneste vil du få mulighet til å treffe våre likepersoner på telefon. Våre likepersoner er frivillige og vil kontakte deg utenfor arbeidstid. Tidspunkt som passer dere begge avtales på forhånd.

En likeperson gir ingen medisinske råd eller legger seg opp i behandlingen. Dette er spesielt viktig i disse tider. Dersom du har spørsmål om koronaviruset, ber vi deg ta direkte kontakt med legen eller avdelingen barnet tilhører.

PS: Det er ingen krav om medlemskap for å benytte denne tjenesten. Telefontjenesten er både for de som er under behandling, ferdig behandlet og de som har mistet sitt barn i kreft.

Facebook feed

Kontakt en av våre frivillige

Følg Barnekreftforeningen Oslo og Akershus på Facebook og Instagram