Gi gave

Gave

Med din gave, gir du barn og familier som er rammet av kreft, håp i en vanskelig tid. Sammen skal vi finne bedre behandlingsmetoder, slik at flere barn får et godt liv etter behandling. Tusen takk!

Om gaven
Om deg
Skattefradrag krever personnummer
Submit

Gratulasjonsgave

Vil du ønske deg en gave som gir håp til barn og ungdom med kreft og deres familier? Ved å ønske seg en gave til Barnekreftforeningen kan du bli med oss å bekjempe barnekreft. En gratulasjonsgave eller bursdagsgave til Barnekreftforeningen er et godt alternativ til den tradisjonelle gaven. Les mer her

Bedrifter

Ønsker din bedrift å gjøre noe godt for andre?  Vi har stor tro på at det å hjelpe andre som trenger det skaper internt engasjement i bedriften og for kunder. Vi kan tilby skreddersydde samarbeidsavtaler der vi ser på behov og muligheter for å utvikle spennende konsepter for din bedrift. Les mer her

Skoler og barnehager

Engasjer dine klassekamerater, din skole eller barnehage ved å gjøre noe for andre barn og ungdommer med kreft.  Har dere lyst til å bidra? Vi hjelper til med råd, veiledning og markedsmateriell for at ditt innsamlingsprosjekt skal få en så god start som mulig. Les mer her


Filantropi handler om å handle til det beste for andre, uten å tenke på økonomisk vinning.

Er du en filantrop?

Filantropi er noe alle kan delta i - uavhengig av alder, inntekt og hvor du bor. Det som er viktig, er å ha medfølelse for noe eller noen i samfunnet. Ordet filantropi har opphav i det greske ‘anthropos’ som betyr ‘menneske’, og i praksis betyr ordet en menneskevenn som arbeider for å bedre andre menneskers kår.

Filantropi handler altså ikke bare om å donere penger. Det innebærer å handle til det beste for andre, uten å tenke på økonomisk vinning.

Hva?

Hvis du ønsker å involvere deg i en sak, kan det være smart først å tenke på hva du virkelig bryr deg om. En pekepinn kan være hvordan du disponerer tiden din, pengene dine og det du har av ekstra energi og overskudd. Alle bidragsytere hos oss, har et hjerte som banker for barnekreftsaken.

Hvordan?

Det neste du bør vurdere er hvordan du ønsker å involvere deg. Du kan nemlig donere tid eller penger, eller du kan gi din stemme til saken. I Barnekreftforeningen har vi nærmere 300 frivillige som generøst gir av sin tid til barnekreftsaken. Og vi har en rekke små og store givere bidrar til vårt viktige arbeid med forskning og støttetiltak for familier med barn som har kreft.

Hvem?

Før du velger det du tenker er den rette organisasjonen for deg, er det lurt å gjøre hjemmeleksen. Du ønsker helt sikkert at ditt bidrag kommer til nytte hos dem som trenger det mest. Barnekreftforeningen er godkjent av innsamlingskontrollen. Vi sørger også for at vårt arbeid og våre resultater er transparente og tilgjengelige for alle - blant annet her på våre hjemmesider.

Takk for ditt bidrag!

Del artikkelen på Facebook, Twitter