Gaver

Sjekk Innsamlingskontrollens Godkjent-liste før du gir!

Innsamlingskontrollen godkjent

Barnekreftforeningen har blitt gjort oppmerksom på at det blir drevet telefonsalg, hvor navnet til Barnekreftforeningen blir nevnt. Barnekreftforeningen driver ikke med telefonsalg, og dersom du får en slik telefon, anbefaler vi deg å legge på.

Som giver er det en rekke enkle grep man kan ta for å sikre at din donasjon går til formålet:

1. Spør om innsamlerens navn, hvilken organisasjon han/hun representerer, og hvor vedkommende er ansatt.

2. Spør hvor stor andel av midlene som går til organisasjonens arbeid.

3. Spør om organisasjonen selgeren representerer er godkjent av Innsamlingskontrollen.

4. Gå inn på innsamlingskontrollen.no og søk i Godkjent- eller OBS-listen. Dersom organisasjonen står på OBS må du IKKE GI PENGER!

Dersom du ønsker å gi til Barnekreftforeningen anbefaler vi at du benytter informasjonen som står på våre hjemmesider eller tar kontakt med oss på telefon 02099.

Gave

Ved å gi en gave, gir du barn og familier rammet av kreft, gylne øyeblikk og hjelp i en sårbar og vanskelig tid. Sammen skal vi finne bedre behandlingsmetoder og kommer nærmere drømmen om at alle barn skal overleve kreft. Tusen takk!

Om gaven
Om deg